18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szifu pokazuje jakie patenty odpierdalają pasjami spece od samoobrony.

Tak jak polecił, próbowałem pierwszej z prawdziwym kijem bejzbolowym. Ciężko się pisze jedną ręką...

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
T................1 2011-04-20, 7:31
zaawansowani ninja potrafią na dodatek miażdżyć pięści wrogów twarzą i blokować rękami miecze!
Zgłoś
Gienek2 2011-04-20, 8:16 3
dostanie kulke w czoło i na huj mu te techniki
Zgłoś
deniZ 2011-04-20, 8:26 1
to ja chce byc ninja
Zgłoś
slide91 2011-04-20, 9:26
jakbyś z bejsbolem spróbował wyszłoby pewnie tak jak mówił...

Miłość do ukochanego klubu to jedno z najsilniejszych, najbardziej szczerych i trwałych uczuć, które niemal zawsze pozostaje niezmienne od kołyski, aż po sam grób.
Zgłoś
boocheno 2011-04-20, 10:30
puszczasz dwa fire punche i nie ma chuja we wsi - po zawodach

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
EasyMedia 2011-04-20, 10:37
"Ciężko się pisze jedną ręką..." no, mi też dwoma łatwiej
Zgłoś
donwasyle 2011-04-20, 12:15
widać, że gość wziął na poważnie hasło - pierdol studia zostań ninja
Zgłoś
Rotuu 2011-04-20, 13:45 24
prosty instruktarz jak w szybki sposób złamać sobie dwie ręce
Zgłoś
Pro21 2011-04-20, 13:59
nie wiem co on tam pierdoli bo angielskiego nie umiem ale fajnie jest pokazywać, ciekawe jak by mu ktoś tak bejzbolem przyjebał czy by się tak bronił, najlepiej jest wejść w kogoś tak jak pokazał na początku chyba że ktoś lubi mieć fikuśne łapki to może się bronić tak jak on pokazuje
Zgłoś
Turas 2011-04-20, 15:22 16
Pro21 napisał/a:

nie wiem co on tam pierdoli bo angielskiego nie umiem ale fajnie jest pokazywać, ciekawe jak by mu ktoś tak bejzbolem przyjebał czy by się tak bronił, najlepiej jest wejść w kogoś tak jak pokazał na początku chyba że ktoś lubi mieć fikuśne łapki to może się bronić tak jak on pokazuje

Dlatego znajomość angielskiego się przydaje. Koleś krótko mówiąc wyśmiewa technikę którą prezentuje, przeczytał w jakiejś książce o samoobronie że należy zablokować kij ręką, drugą go złamać i ... resztę to już widać ładnie. x D Technika swoją drogą zajebista.
Zgłoś
Pro21 2011-04-20, 15:32 1
Turas, to dobrze że mi powiedziałeś bo już myślałem że on naprawdę taki głupi jest
Zgłoś
nightlion 2011-04-20, 15:33
ale kurwa, jak nie znacie angielskiego to juz mowie...

on mowi ze to sa najgorsze techniki jakei w zyciu widzial
i pokazuej co widzialw ksiazce.. i mowi ze naprawde widzial to w jakims podreczniku at o jest gowno warte..
i sie zbija ;D taki typ

ba dum
ts!
Zgłoś
Patriot91 2011-04-20, 15:52 1
Pierwsza technika to na 100% karate , druga pochodzić musi z japońskich kreskówek...

Patriot91
Zgłoś
StanleyWhite 2011-04-20, 16:21
kurwa...ja tak w sumie chleb nożem kroje, ale nie widziałem jeszcze nigdy żeby tego używano do obrony przed atakiem... :|

srała babka srała!trawki się trzymała! trawka się wysmykła! babka w gówno fikła!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów