📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeśli teraz jakaś laska będzie mi pierdolić, że kobiety noszą te dekolty tylko dlatego, że faceci produkują takie bluzki i nic innego nie da się kupić to jej poradze ten wynalazek. Aa kurwa mam was szmaty
Woalka na cycki
xgregor napisał/a:
Najgorszy wynalazek w historii
Chyba nie słyszałeś o staniku push up
A to podobno faceci są gadżeciarzami...
A to podobno faceci są gadżeciarzami...
@preddy
to nie do końca rozwiązuje problem. Dla własnego faceta podciąga ten gadżet wysoko, dla kolegów z pracy lekko w dół, a dla szefa wyjmuje. I podwyżka w ręku.
to nie do końca rozwiązuje problem. Dla własnego faceta podciąga ten gadżet wysoko, dla kolegów z pracy lekko w dół, a dla szefa wyjmuje. I podwyżka w ręku.
Brawo, podniosą swój wzrok z cycków na twarz i ujrzą:
potwora to zwątpią
potwora to zwątpią
Odi profanum vulgus et arceo
nie będzie cycków nie ma piwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów