18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Svenlee 2019-09-01, 1:06
krzychu6 napisał/a:

To nie jest Polska

To nic
Zgłoś
MtO 2019-09-01, 1:29
Kurwa pieknie
Zgłoś
TB303 2019-09-01, 1:31 3
wilkoala napisał/a:

Może to był mądry murzynek i ubrał kamizelkę.

Zgłoś
Andrzejas 2019-09-01, 2:49 1
Svenlee napisał/a:

Możliwe, że pójdzie siedzieć za serię po tym jak on już upadł

W sumie... Chociaż wydaje mi się, że linia obrony zażądała by ekspertyzy, czy pierwsze 5 strzałów nie pozbawiło go życia natychmiastowo. Strzelanie do martwego chyba nie szkodzi mu jakoś bardziej. W sumie nie wiemy, czy tam trzeba liczyć pociski, czy bonus za serię jest przerywany po sekundzie, czy do pierwszego pudła...

Quae nocent, docent
Zgłoś
DoubleBorger 2019-09-01, 11:07 2
Murzynek jaki pewny siebie "masz pakuj hajs biedaku, rozejrzę się co masz na sklepie"
Zgłoś
wilkoala 2019-09-01, 11:08
TB303 napisał/a:

Może to był mądry murzynek i ubrał kamizelkę.

No co?
Czarnuszki mają bogatą tradycje w okradaniu drobnych przedsiębiorców w stanach, może w końcu którego oświeciło że może się przydać jakaś ochrona przed ołowiem.
Jakbym był murzynkiem w USA, to nawet spać chodziłbym w kamizelce i hełmie.
Zgłoś
orzech1991 2019-09-01, 13:58
a co miał nie napierdalać ze wszystkich, koleś ma broń w łapie, nie wiadomo kiedy się odwinie. wyjebać cały magazynek i dzwonić po śmieciarke.

DoubleBorger napisał/a:

Murzynek jaki pewny siebie "masz pakuj hajs biedaku, rozejrzę się co masz na sklepie"

prawda? piękna lekcja. Pewnie na co dzień woził się po swojej brudnej ulicy wśród swoich niestabilnych emocjonalnie homo habilis i za nic miał poszanowanie człowieka. Był taki na moim osiedlu jak byłem jeszcze w podstawówce, skurwysyn jeszcze młodszy ode mnie, ale miał brata starszego ok 17-18 lat, który już miał bogatą kartotekę więc sam czuł się jak król życia na swoich blokach. szedł z koleżką a ja ze swoim. Generalnie byliśmy na "cześć" bo w sumie nie miałem specjalnego powodu mu nie odpowiadać, ale tym razem, chciał się popisać i stwierdził że fajnie będzie podczas mijania mnie uderzyć mnie z otwartej. Ja oczywiście nie zareagowałem. Może ciotowato. Ale miałem w głowie nie potyczkę ze szczylem tylko z jego starszym braciszkiem i jego gangusami. Pewnie teraz wszyscy siedzą albo mieszają beton łokciem u Afroanglików.

Niech im dupa ciasną będzie. Żeby ich z większą ochotą cwelili.

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
T................y 2019-09-01, 14:12 2
Velture napisał/a:

Podoba mi się jak zrobił pauzę po 5 strzałach a później sobie pomyślał "a jebać to" i dopierdolił w niego jeszcze 11 kolejnych

Zrobił pauzę, bo mu drukarka cel zasłoniła.
Zgłoś
i................i 2019-09-01, 15:50
Czym on rzucił?
Zgłoś
eMJay8086 2019-09-01, 20:39
Dlaczego rozjebał sobie drukarkę? Bo była czarna...?
Zgłoś
Nattttsjel 2019-09-01, 20:44
up@ profilaktycznie. Strzelał we wszystko co czarne w zasięgu wzroku
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów