5 sekund - tyle ustał od wejścia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brawo, brawo- sprzedawca wygrał termos z kawą, życie oraz pozbył się śmiecia!
Podoba mi się jak zrobił pauzę po 5 strzałach a później sobie pomyślał "a jebać to" i dopierdolił w niego jeszcze 11 kolejnych
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Lubelska sekcja mma
Boże... jakie to było piękne
Kaptur rabusia uratował sprzedawcę zmniejszając bandziorowi pole widzenia
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Dlaczego miałby iść siedzieć? Nie miał pewności, że gość nie udaje, by za chwile do niego nie strzelić, to były sekundy, policja w stanach pakuje ile sie da i nie pyta, czy starczy, mają prawo do posiadania broni, więc mogą jej używać w samoobronie, jak stróże prawa, czy nie?
Czysty rasizm to był , a przecież black lives matter ! XD
Na końcu tak spiernicza z tego sklepu ze wyglada to tak jak by on pierwszy opierdolił ten sklep
szydergd napisał/a:
Biedna drukarka F
Cholera faktycznie szkoda. Pewnie właściciel mu z pensji potrąci -.-
I ten taniec wojenny po oddaniu strzałów...
medal mu a nie proces... biegli psychiatrzy po badaniach powinni zgodnie stwierdzic ze ratowal wlasne zycie i nie mozna go sadzic inaczej niz dzialanie w samoobronie. tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów