18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Salieri16000 2019-08-31, 16:39 67
Brawo, brawo- sprzedawca wygrał termos z kawą, życie oraz pozbył się śmiecia!
Zgłoś
~Velture 2019-08-31, 16:45 120
Podoba mi się jak zrobił pauzę po 5 strzałach a później sobie pomyślał "a jebać to" i dopierdolił w niego jeszcze 11 kolejnych

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Svenlee 2019-08-31, 16:48 15
Możliwe, że pójdzie siedzieć za serię po tym jak on już upadł
Zgłoś
Kepeszek 2019-08-31, 16:49 37
O kurwa, ale rampage. On wiedział, że kogoś dzisiaj odjebie. Czekał tylko na okazje. Murzyn sie zbliżał to juz ręka na udzie.

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
szydergd 2019-08-31, 17:21 21
Biedna drukarka F
Zgłoś
DiamondBack 2019-08-31, 17:29 4
Boże... jakie to było piękne
Zgłoś
kolosasz 2019-08-31, 17:33 11
Kaptur rabusia uratował sprzedawcę zmniejszając bandziorowi pole widzenia

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
furandi 2019-08-31, 17:43 21
Dlaczego miałby iść siedzieć? Nie miał pewności, że gość nie udaje, by za chwile do niego nie strzelić, to były sekundy, policja w stanach pakuje ile sie da i nie pyta, czy starczy, mają prawo do posiadania broni, więc mogą jej używać w samoobronie, jak stróże prawa, czy nie?
Zgłoś
iam_not_a_robot 2019-08-31, 17:49 1
Czysty rasizm to był , a przecież black lives matter ! XD
Zgłoś
Rorszark 2019-08-31, 17:51 7
Na końcu tak spiernicza z tego sklepu ze wyglada to tak jak by on pierwszy opierdolił ten sklep
Zgłoś
polakwrocek 2019-08-31, 17:54 1
szydergd napisał/a:

Biedna drukarka F

Cholera faktycznie szkoda. Pewnie właściciel mu z pensji potrąci -.-
Zgłoś
Budrys2000 2019-08-31, 17:59 24
Strzelał bo bał się o wlasne życie.
A że bał się 15 razy, to strzelił 15 razy.
Zgłoś
bodzio667 2019-08-31, 18:05
I ten taniec wojenny po oddaniu strzałów...

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
J................o 2019-08-31, 18:09 5
piekne!
medal mu a nie proces... biegli psychiatrzy po badaniach powinni zgodnie stwierdzic ze ratowal wlasne zycie i nie mozna go sadzic inaczej niz dzialanie w samoobronie. tyle w temacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów