📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wypierdalać na forum kto co lubi jak to wchodzi na główną to znaczy że jakiś ADMIN moczył dziś gacie przed csem tak wale w dupe warna
Ludzie naprawdę jeszcze grają w to coś w czasach kiedy mają dostęp do BF'a, CoDa, AvA czy ARMA 2?
Witam, jaką były bohater www.uwujka.pl
pragnę twierdzić, że nagrane na czitach x22
dziękuje za uwagę i pozdrawiam
straatveger mistrz css
pragnę twierdzić, że nagrane na czitach x22
dziękuje za uwagę i pozdrawiam
straatveger mistrz css
W banalny sposób można coś takiego osiągnąć.
Ściągasz sobie triggerbota - po najechaniu na głowę automatycznie pada strzał.
Ew. ściągasz program, który będzie klikać gdy myszka najedzie na dany kolor + zmiana modeli w cs tak by głowa była w określonym kolorze.
Ściągasz sobie triggerbota - po najechaniu na głowę automatycznie pada strzał.
Ew. ściągasz program, który będzie klikać gdy myszka najedzie na dany kolor + zmiana modeli w cs tak by głowa była w określonym kolorze.
Nuta w filmiku (gdyby ktos chcial wiedziec)
Alex Kidd - Unholy Grail (Original Mix)
/watch?v=OKdgFO2wpKg
Alex Kidd - Unholy Grail (Original Mix)
/watch?v=OKdgFO2wpKg
Cziterska kurwa... i jeszcze film o swojej zjebanej ulomnosci nakerca? pizdziec.
Za CS:S zawsze piwko, gram w to od 7 lat -.^
BongMan napisał/a:
Hmm... Jakby to powiedzieć żeby warna nie dostać. Biegać, bieganie. Szybkie przemieszczanie się w bliżej nieokreślonym kierunku.
Może dlatego, że "gracze" nie potrafią ogarnąć trudniejszych i bardziej realistycznych strzelanek, w których trzeba czasami pomyśleć, a nawet zaplanować?
Twój mały, pozbawiony wody móżdżek nawet nie wyobraża sobie jak bardzo trzeba się czasem nakombinować wy wygrać rundę
CS zawsze spoko gram od ładnych paru lat, steam od niedawna ;] ESL/ligi/turnieje - mniam, pycha, można zajebiście się pobawic w spoko gronie.
Co do planowania - LOL, jeśli ma się ogarniętych ludzi w teamie, to niezła gra jest nawet na zwykłym publiku ;]
Co do planowania - LOL, jeśli ma się ogarniętych ludzi w teamie, to niezła gra jest nawet na zwykłym publiku ;]
Ale skurwiały farciarz i cziter. Ja kurwa hedy to tylko przez przypadek strzelam.
haha, ojj ile lat nad tym siedziałem, jeszcze początek przy 1.0, po 1.5 miałem przerwę na pewien czas i znowu od CS:S aż do 2010 ciągle w to grywałem, jeszcze jak PSL istniało do tego ESL 1on1 AWP i 5on5, później musiałem przestać a teraz wolę usiąść do BF3 i oblatywać jetem mape
Świetny montaż!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów