📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuję za ten filmik. Właśnie wyłączyłem CS GO po 10 godzinach grania
Cs 1.6 jest najlepszą grą w jaką kiedykolwiek grałem, szkoda, że od ponad roku jebana siostra siedzi na laptopie i ping napierdala po 1000;/
@Anders Breivik
lata 2000-2004
Quake III: Arena
Medal of Honor: Allied Assault
Return to Castle Wolfenstein
Medal of Honor: Frontline
America's Army: Operations
a cs...to taka tibia fpsów
lata 2000-2004
Quake III: Arena
Medal of Honor: Allied Assault
Return to Castle Wolfenstein
Medal of Honor: Frontline
America's Army: Operations
a cs...to taka tibia fpsów
@grzechu, siostra rok na lapku bez przerwy siedzi?
Hmm dziwi mnie to że w tym montażu wszyscy się podstawiają ogarnięta drużyna by się cofneła a nie napierdalała dalej jak jacyś idioci.
Chujstwo ten film starszny.. było lepiej screeny podesłać i bysmy tez sobie popatrzyli..
Cs 1.6 był najlepszy, szkoda ze od niedawna wyparł go go
Cs 1.6 był najlepszy, szkoda ze od niedawna wyparł go go
Ta gra wygląda jak gówno które rano wydobywa mi się z odbytu
Dobre dla gimbusów ciot i prawiczków jak wszystkie gry.
Dobre dla gimbusów ciot i prawiczków jak wszystkie gry.
BongMan napisał/a:
Bredzisz. Gra jest turniejowa, tak jak Quake 3. Gra nie ma swobody, szanse są zawsze równe, dlatego wymaga skilla, ale nie próbuj nikomu wmówić, że nie wymaga mniejszego pomyślunku niż Red Orchestra, AA itp. Różnego rodzaju realistyczne gry nigdy nie przebiły się na turnieje, nie dlatego, że były trudne czy wymagały myślenia, tylko dlatego, że był nudne. A jak już włączysz promode w Quake'u, nauczysz się poruszać i sensownie strzelać to może zauważysz, że u ogranych graczy każdy ruch myszką nie jest przypadkową gonitwą. Są transmitowane turnieje quaka i csa z komentarzem przez internet, pooglądaj, posłuchaj co gadają i zweryfikuj jeszcze raz czy brak realizmu=brak myślenia.Hmm... Jakby to powiedzieć żeby warna nie dostać. Biegać, bieganie. Szybkie przemieszczanie się w bliżej nieokreślonym kierunku.
Może dlatego, że "gracze" nie potrafią ogarnąć trudniejszych i bardziej realistycznych strzelanek, w których trzeba czasami pomyśleć, a nawet zaplanować?
A wracając do filmiku...
Najlepiej zmontowane
Ja poproszę to samo, tylko w czasie rzeczywistym. Nie będzie piwa. Kijowo zmontowane.
Widzę, że niektórzy to wychodzili z gier ze statystykami 0 zabójstw na 50 zgonów. I to z botami. ;]
I tu jest wada CS'a a jaka wiele nowych gier OnLine jednak sobie poradzono. Czity, boty i inne duperele dla upośledzonych. Wymyślono Punkbustra choć wiadomo ideałów nie ma zawsze znajdzie się i taki co "oszukuje" ale jest to mniejszy odsetek w takim np Battlefieldzie 3 w którego grywam osobiście. Każdy woli co innego ja wole grafikę połączoną z grywalnością, ktoś tylko grywalność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów