Mamed Khalidov pierwszy i aktualny internacjonalny mistrz federacji KSW - najlepszy zawodnik MMA w Polsce i jeden z najlepszych na świeci
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I niech teraz dzieci internetu hejtują, a ja oglądam z dumą Czeczena który godnie reprezentuje Polskę, aż wstyd, że nam polakom tak wiele brak do takiej klasy jaką on posiada.
Cytat:
- najlepszy zawodnik MMA w Polsce i jeden z najlepszych na świeci
hehe najlepszy na polsacie to na pewno
ale mimo przesadzonej reklamy, szacun dla mameda bo porzadny czlowiek z niego i leje tez sie dobrze
Mamed to, Mamed tamto, kreowany w naszym kraju na główną gwiazde MMA,zdobył i bronił pasy jakiejś biednej organizacji w Polsce... A prawdą jest,że gdyby nie były Strongman, to większość ludzi by nie wiedziała że taki ktoś istnieje.Poza granicami naszego kraju nadal niewielu go zna. W tym sporcie jeśli chce sie być kimś, walczy się i wygrywa w Stanach albo Japonii. Czego mu życze.
@Brakecore chuj z tym nieważne jak wypromowany. na wszystko co o nim mówią zasłużył swoimi osiągnięciami. Linland koleszka z USA dosyć znany a dostał wiec po tym już rośnie jego sława i paru jeszcze innych zauważalnych oklepał wiec idzie mu całkiem dobrze.
Khalidov pokazuje co to prawdziwy honor i sport . Podchodzi do każdego przeciwnika z szacunkiem przed i po walce !
To jest prawdziwy wojownik !
To jest prawdziwy wojownik !
Ja to oglądam z dumą że istniej tako osoba w polsce i na świece i że reprezentuje właśnie Polskę
tu niema co hejtować jeśli ktoś to z hejtuje to właśnie sam sie hejtuje !!!
tu niema co hejtować jeśli ktoś to z hejtuje to właśnie sam sie hejtuje !!!
@ Breacore taa takich znawców tematu to ja kurwa uwielbiam, sie wypowiedziałeś mądralo. Zanim coś napiszesz radze sprawdzić. Chalidow walczył w Japoni w organizacji Sengoku, w wywiadach mówi o tym że mimo propozycji od dużych znanych organizacji woli on walczyć w KSW i to do Polski ściągać zawodników na walki.
Breakcore napisał/a:
Poza granicami naszego kraju nadal niewielu go zna.
Khalidov jest 15-sty na liście najlepszych zawodników MMA w swojej wadze
Wiec skończ pierdolić i spierdalaj do lekcji. Bo nie zaliczysz półrocza i ci Mikołaj nic nie przyniesie
Odnosi sukces, to oczywiste, ale dlaczego mam być z niego dumny? Bo zamieszkał w Polsce? Nie jest Polakiem i jego osiągnięcia nigdy nie będą osiągnięciami polskimi. Przykro mi. Oczywiście nie neguje jego umiejętności bo te z pewnością posiada, ale jaranie się jego osiągnięciami jako naszymi własnymi jest śmieszne. Czeczeńcy mogą być z niego dumni, my mamy marny powód. Chciałbym żeby znalazł się Polak, który go pokona.
a mi się podoba że koleś umie wysławić mój kraj, mógłby spokojnie zwiać do jakiegoś bogatszego państwa ale chce być Polakiem i nie wstydzi się tego jak wielu euroentuzjastycznych kretynów. Poza tym jest dobry w tym co robi. Co z tego że nie urodził się w Polsce? jakoś inne kraje nie mają z takimi przypadkami problemu tylko u nas zawsze tacy ludzie muszą się na wymówki przygotować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów