Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Jak było , to sry , ale nie znalazłem "
Ja pierdolę, gimbusy coraz większymi oddziałami szturmują sadola...
Po pierwsze, nie wstawia się spacji przed przecinkiem. Po drugie, w języku polskim nie funkcjonuje takie słowo jak "sry", lecz sery, resory i inne podobne. Po trzecie, na chuj z góry przepraszasz za było.pl? Trzeba lepiej szukać, a jeśli chcesz przeprosić, lub przekazać coś moderatorom, użyj komendy: [m o d]wiadomość dla moderatora[/m o d] (bez spacji).
Chłopie naprawdę ci zazdroszczę, chciałbym żeby moimi jedynymi problemami była niepoprawna pisownia anonimowych internautów. Normalni ludzie wchodzą tu po porcje rozrywki i zrelaksować się po ciężkim dniu. A ty żeby poczuć się choć trochę ważnym zgrywasz templariusza mowy polskiej (hmm może i chcesz żeby nazywać cię z tego względu patriotą?).
A co do filmiku: to na pewno jakiś pedał skoro jedząc kanapkę o którą ktoś wycierał dupsko i jaja mówi tylko coś w stylu: haha nabrałeś mnie i wpierdala dalej.
Zaczynam żyć w przekonaniu, że żeby dostać piwo na tym portalu, należy wytykać błędy w gramatyce języka polskiego.
hmm, chyba zacznę to robić...
Nie tyle co w gramatyce, lecz w ogólnym upośledzeniu niektórych w posługiwaniu się tym językiem. Język polski powinno się szanować, jak każdy inny język którym się posługujemy. Nie ze względu na czystość, ale na szacunek wobec osób z którymi prowadzimy rozmowę. Chcesz tak robić? A rób sobie co chcesz, po chuj o tym piszesz? Przecież i tak każdy ma to w dupie.
@Dżamaló Panie poprawny niech Pan idzie na jakiś kurs typu "Anger management" i zejdź Pan z ludzi... Poliglota się znalazł a co do filmu to niezły kozak.. pewnie zjadł ją do końca
Katujących język polski należy tępić.
Chłopie naprawdę ci zazdroszczę, chciałbym żeby moimi jedynymi problemami była niepoprawna pisownia anonimowych internautów. Normalni ludzie wchodzą tu po porcje rozrywki i zrelaksować się po ciężkim dniu. A ty żeby poczuć się choć trochę ważnym zgrywasz templariusza mowy polskiej (hmm może i chcesz żeby nazywać cię z tego względu patriotą?).=
Kolejny, który usprawiedliwia swoje oraz innych lenistwo, tępotę i kalectwo językowe tym, że jest się tu "tylko dla rozrywki". Otóż, muszę Cię wyprowadzić z błędu, sadistic nie jest tylko i wyłącznie dla rozrywki, może jeśli posiedzisz tutaj jeszcze trochę, pojawisz się na zlotach, to zrozumiesz to. Czy chcę poczuć się patriotą? Otóż nie, powód moich krucjat jest wymieniony wyżej.
Kolejny, który usprawiedliwia swoje oraz innych lenistwo, tępotę i kalectwo językowe tym, że jest się tu "tylko dla rozrywki". Otóż, muszę Cię wyprowadzić z błędu, sadistic nie jest tylko i wyłącznie dla rozrywki, może jeśli posiedzisz tutaj jeszcze trochę, pojawisz się na zlotach, to zrozumiesz to. Czy chcę poczuć się patriotą? Otóż nie, powód moich krucjat jest wymieniony wyżej.
Pragnę zauważyć, że komentarze których się czepiasz dotyczą filmu o wycieraniu dupy chlebem. Jak liczyłeś na komentarze tryskające intelektem pod takim filmem to chyba się delikatnie mówiąc przeliczyłeś. Dla mnie i dla większości sadistic jest właśnie dla rozrywki. A ty próbując oświecić kogoś do czego ta strona służy robisz z siebie idiotę. Wchodzę tutaj jak chcę się odprężyć po ciężkim dniu i pośmiać. Przyznaj że chcesz poczuć się ważny i przynależeć do czegoś większego. To wkręciłeś sobie, że internetowe forum cię potrzebuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów