Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja p🤬lę, gimbusy coraz większymi oddziałami szturmują sadola...
Po pierwsze, nie wstawia się spacji przed przecinkiem. Po drugie, w języku polskim nie funkcjonuje takie słowo jak "sry", lecz sery, resory i inne podobne. Po trzecie, na c🤬j z góry przepraszasz za było.pl? Trzeba lepiej szukać, a jeśli chcesz przeprosić, lub przekazać coś moderatorom, użyj komendy: [m o d]wiadomość dla moderatora[/m o d] (bez spacji).

a co do filmu to niezły kozak.. pewnie zjadł ją do końca

k🤬a podmienili tą kanapkę na zwykłą bez żadnych "specjalnych" dodatków, nie ma się czym podniecać
tĘ kanapkę
Twoja polonistka też chyba nie miała się czym podniecać...

"Jak było , to sry , ale nie znalazłem
"
Ja p🤬lę, gimbusy coraz większymi oddziałami szturmują sadola...
Po pierwsze, nie wstawia się spacji przed przecinkiem. Po drugie, w języku polskim nie funkcjonuje takie słowo jak "sry", lecz sery, resory i inne podobne. Po trzecie, na c🤬j z góry przepraszasz za było.pl? Trzeba lepiej szukać, a jeśli chcesz przeprosić, lub przekazać coś moderatorom, użyj komendy: [m o d]wiadomość dla moderatora[/m o d] (bez spacji).
Zaczynam żyć w przekonaniu, że żeby dostać piwo na tym portalu, należy wytykać błędy w gramatyce języka polskiego.
hmm, chyba zacznę to robić...
A tak w ogołe :
"-You never taste my ass before
- Haven`t I?

tĘ kanapkę
Twoja polonistka też chyba nie miała się czym podniecać...
każdemu zdarza się popełnić czasem literówkę... pewnie się nieźle podnieciłaś, że poprawiłaś kogoś starszego, chyba że to jest twój sposób na podryw

sztuczne strasznie;/ koles przed upadkiem podajac mu kanapke , dlaczego mial kask?? osobiscie jebac dudesons , p🤬lone ksero panow z jackass-u i dirty sanchez...
Kask miał założony przez praktycznie cały odcinek. (oglądałem wszystkie epizody)

Jakby widział to mój ś.p. dziadek to by z piwnicy broń wykopywał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie