Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, gimbusy coraz większymi oddziałami szturmują sadola...
Po pierwsze, nie wstawia się spacji przed przecinkiem. Po drugie, w języku polskim nie funkcjonuje takie słowo jak "sry", lecz sery, resory i inne podobne. Po trzecie, na chuj z góry przepraszasz za było.pl? Trzeba lepiej szukać, a jeśli chcesz przeprosić, lub przekazać coś moderatorom, użyj komendy: [m o d]wiadomość dla moderatora[/m o d] (bez spacji).
a co do filmu to niezły kozak.. pewnie zjadł ją do końca
a MakDonaldzie też tak robią
kurwa podmienili tą kanapkę na zwykłą bez żadnych "specjalnych" dodatków, nie ma się czym podniecać
tĘ kanapkę
Twoja polonistka też chyba nie miała się czym podniecać...
"Jak było , to sry , ale nie znalazłem "
Ja pierdolę, gimbusy coraz większymi oddziałami szturmują sadola...
Po pierwsze, nie wstawia się spacji przed przecinkiem. Po drugie, w języku polskim nie funkcjonuje takie słowo jak "sry", lecz sery, resory i inne podobne. Po trzecie, na chuj z góry przepraszasz za było.pl? Trzeba lepiej szukać, a jeśli chcesz przeprosić, lub przekazać coś moderatorom, użyj komendy: [m o d]wiadomość dla moderatora[/m o d] (bez spacji).
Zaczynam żyć w przekonaniu, że żeby dostać piwo na tym portalu, należy wytykać błędy w gramatyce języka polskiego.
hmm, chyba zacznę to robić...
A tak w ogołe :
"-You never taste my ass before
- Haven`t I? "
tĘ kanapkę
Twoja polonistka też chyba nie miała się czym podniecać...
każdemu zdarza się popełnić czasem literówkę... pewnie się nieźle podnieciłaś, że poprawiłaś kogoś starszego, chyba że to jest twój sposób na podryw
sztuczne strasznie;/ koles przed upadkiem podajac mu kanapke , dlaczego mial kask?? osobiscie jebac dudesons , pierdolone ksero panow z jackass-u i dirty sanchez...
Kask miał założony przez praktycznie cały odcinek. (oglądałem wszystkie epizody)
Jakby widział to mój ś.p. dziadek to by z piwnicy broń wykopywał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów