📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez kitu. Wruszyłem się.
1,52 the hardest job in the world , is the best job in the world
nie wiem dlaczego autor przetłumaczył tylko 2 cześć tego zdania bo jedno niekoniecznie wiąże się z drugim
nie wiem dlaczego autor przetłumaczył tylko 2 cześć tego zdania bo jedno niekoniecznie wiąże się z drugim
Linekk napisał/a:
Strach pomyśleć co z kitem robisz.
A chcesz nowe pomysły na wykorzystanie go ?
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
A chcesz nowe pomysły na wykorzystanie go ?
Heh, a zaprezentujesz osobiście?
Banda pierdolonych pseudosadystów. Żal mi was gnoje.
A film jest zrozumiały tylko dla ludzi na poziomie.
A film jest zrozumiały tylko dla ludzi na poziomie.
Ciekawe z ilu was tutaj rodzice są dumni? Ciekawe czy choć raz w życiu spojrzeli na was i uznali, że są kurwa dumni.
No ale najlepiej obsrać temat głupimi komentarzami (np. Linka) i dalej myśleć o rodzicach per starzy lub macie trochę kasy?
Smutne to.
Mi tam materiał się podobał, piwo dla wszystkich matek.
No ale najlepiej obsrać temat głupimi komentarzami (np. Linka) i dalej myśleć o rodzicach per starzy lub macie trochę kasy?
Smutne to.
Mi tam materiał się podobał, piwo dla wszystkich matek.
No dobra, włożyli w to całe serce i zdrowie, ale inni mogli tak samo się starać a ukończyli na drugich i trzecich miejscach ten bieg czy to pływanie. Mogli mieć jeszcze gorzej niż przedstawiono na filmie. O nich się nigdy nie pamięta.
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
A chcesz zobaczyć ?
W sumie to nie wiem co robisz z nim. Mam pewne obawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów