📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pojebalo Ci się czasem z jakims blogiem dla wrazliwych czternastek?
sherman napisał/a:
Nie pojebalo Ci się czasem z jakims blogiem dla wrazliwych czternastek?
kurwa, miałem na samosie wrzucić, ale mi się pojebało bo oba portale na s się zaczynają. Przepraszam
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jaka praca niby to?
sherman napisał/a:
@up
sherman, dlatego pisanie "up" ssie. Nie do mnie zapewne się zwracałeś, trudno podać nick do kogo się zwracać chce?
sherman napisał/a:
@up odliczam ile Ci sekund do warna zostało ;d
Nawet stopera nie zdążyłeś włączyć
aż sie po jajach podrapałem z wrażenia.
Mimo, iż sadistic nie jest przeznaczony do takich materiałów, ten film na prawdę jest godny uwagi. Mimo, że jest bardzo optymistyczny pokazuje ciężką pracę matki, której często nie doceniamy. To jest tak na prawdę największa praca, której wynagrodzeniem są sukcesy ich własnych dzieci, chociaż zazwyczaj jest inaczej.
Gandzioholik napisał/a:
Mimo, iż sadistic nie jest przeznaczony do takich materiałów, ten film na prawdę jest godny uwagi. Mimo, że jest bardzo optymistyczny pokazuje ciężką pracę matki, której często nie doceniamy. To jest tak na prawdę największa praca, której wynagrodzeniem są sukcesy ich własnych dzieci, chociaż zazwyczaj jest inaczej.
Praca matki pracą, ale teraz powiedz kto na to wszystko zapierdala żeby to sfinansować, tego już nie pokazali
Nie pokazali, bo to już nie jest takie spektakularne
jaka praca do chuja
basen, zawody sportowe, żarełko, zabawy z dziećmi, wzruszenia, wstawanie gdy słońce juz wysoko
a facet musi tyrać żeby było co do gara włożyc
basen, zawody sportowe, żarełko, zabawy z dziećmi, wzruszenia, wstawanie gdy słońce juz wysoko
a facet musi tyrać żeby było co do gara włożyc
Pieprzone uszczęśliwianie dzieci na siłę marzeniami starszych. Całe życie wstawaj o 5 bo treningi i inne pierdoły a później i tak lipa bo albo kasy brak z funduszy albo połamią pod klubem (jak naszego prawie olimpijczyka) i koniec końców ląduje się na zmywaku. Jak dobrze że mam normalnych starych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów