gdyby tylko tak się dało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby tylko ich przywrócić, to i tak inne kraje (np. niemcy) wykupili by ich do swoich reprezentacji..
Na to jest jeden lek. Skończyć to finansować, wypierdolić instytucję PZPN, przestać się błaźnić, bawić w piłkę i zrezygnować z "zawodowej" gry. Nie ogarniam dlaczego to w ogóle funkcjonuje. Przecież to nie ma sensu, pieniądze wyrzucane w błoto.
pokolenie się zmienia i technika również, oni jakby się pojawili dzisiaj to co najwyżej mogliby ronaldowi reganowi snikersa opierdolic i messiemu milkiweja
Piłka nożna tak się zmieniła że pewnie przejebali by bardziej niż nasza obecna reprezentacja.
@teken Idąc Twoim tokiem rozumowania w latach 90 powinni odrazu zlikwidować zakłady FSO bo i tak sie blaznilismy tym polonezem czy maluchem ... Zliwidujmy Polski holding obronny bo i tak sie "ośmieszamy" tymi swoimi koncepcjami a tak to od niemców kupimy. W pilke nożna tak sama nie ma wyników to lepiej zlikwidowac zeby nie było i bedziemy bundeslige ogladać co nie ? ?? PZPN to nie tylko kadra i ekstraklasa z kulawymi grajkami ale tez mniejsze ligi okręgowe gdzie chłopaki z wiosek maja swoje kluby i dla nich grają od małego żeby nie byli życiowymi paralitykami i to też chcesz likwidować ?? Wiem że są orliki ale to zawsze cos innego niż gra w prawdziwym meczu nawet w najniższej klasie rozgrywkowej ale co Ty możesz "fachofcu" o tym wiedzieć
Najlepiej gdyby przestali dziś finansować ten sport tak jak to robią. Mamy mistrzów w innych dziedzinach ale często jest tak że mało kto o nich słyszał a wyjazdy finansować muszą sobie sami. To jest prawdziwa pasja!!!
Właściwości/centrum zarządzania aktualizacjami/zawodnicy /wynagrodzenie/usuń.
Utwórz nową funkcję--w miejsce wynagrodzenie wstaw $$(True)Wynagrodzenie tylko za wygrany mecz.
Zapisz zmiany.
Utwórz nową funkcję--w miejsce wynagrodzenie wstaw $$(True)Wynagrodzenie tylko za wygrany mecz.
Zapisz zmiany.
Między tamtymi czasami a dzisiejszymi w przypadku polskiej reprezentacji nie ma żadnej różnicy w grze. Gra jest na podobnym poziomie, problemem są przeciwnicy. Kiedyś to nawet po flaszce taki Lato czy kto inny mógł wejść na boisko i grać, a teraz taki Peszko wypije przed meczem i nie może wcelować w bramkę jak z Niemcami. Inne kraje się rozwijają piłkarsko, nawet takie Armenie czy Afganistany, a nawet Republika Zielonego Przylądka mają lepiej wyszkolonych technicznie piłkarzy niż Polska. Wwszyscy się rozwijają, a Polska? Polska stoi w miejscu. Są oczywiście wyjątki, ale to bez różnicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów