📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Saper ma lepsze intro niż Wasze "perełki"
@lasyk
dobrze znam to intro (do dzis zagrywam sie ta gra ), ma bardzo dobra muze, lecz wieksze wrazenia wywarlo na mnie intro z dirta.
dobrze znam to intro (do dzis zagrywam sie ta gra ), ma bardzo dobra muze, lecz wieksze wrazenia wywarlo na mnie intro z dirta.
Jeśli chodzi o smochodowe to wygrywa V-Rally2
NFS Shift i shitf 2 trailer zajebisty ale z grą inaczej.
"Najlepsze intra gier wszech czasów"? No gościu, z choinki się urwałeś? Dałeś intra gier wyścigowych i gier akcji, gdzie tu więc masz gry wszech czasów?
w sumie toczy jakieś intro jest najlepsze to jest indywidualną sprawą gracza więc niema nawet co zamieszczać filmików z takimi opisami. a tak wogóle oba intra dobre. :p
To jest zajebiste intro, a szczególnie początek. Ile godzin spędziło się przy tej grze...
Cytat:
"Najlepsze intra gier wszech czasów"? No gościu, z choinki się urwałeś? Dałeś intra gier wyścigowych i gier akcji, gdzie tu więc masz gry wszech czasów?
wybacz, zapomnialem kurwa dodac intro od mario brosa
Chyba sobie jaja robisz.
A oprócz tego, żeby nie wrzucac za dużo filmików, trailery z obu wiedźminów, ALICE MADNESS RETURNS, Dragon Age, Legacy of kain (był ostatnio nawet w poczekalni filmik,nie?), Assasins creed ten nowy...
Mam wymieniac dalej?
A oprócz tego, żeby nie wrzucac za dużo filmików, trailery z obu wiedźminów, ALICE MADNESS RETURNS, Dragon Age, Legacy of kain (był ostatnio nawet w poczekalni filmik,nie?), Assasins creed ten nowy...
Mam wymieniac dalej?
Niestety ten, kto wrzucał te dwa intra nie ma najmniejszego poczucia gustu i estetyki. W komentarzach faktycznie - można ujrzeć fajne intra.
Polecam ogólnie intro do FinalFantasy XII , które jest w prawdzie długie, ale warte obejrzenia.
Polecam ogólnie intro do FinalFantasy XII , które jest w prawdzie długie, ale warte obejrzenia.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów