Co tu dużo mówić:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś kurwa znika, coś kurwa miga... chuj w oko temu, co to składał do kupy za montaż....
takie tam aktorstwo, skuteczności w tym zero... sporadycznie spotykane w ufc, k1 itd. tylko ładnie wygląda
prawie jak moja stera gdy się "zirytuje"
ciężkie mam to życie
ciężkie mam to życie
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Coś kurwa znika, coś kurwa miga... chuj w oko temu, co to składał do kupy za montaż....
A cotytamkurwawiesz.
pedalski sport;)
ripman napisał/a:
takie tam aktorstwo, skuteczności w tym zero... sporadycznie spotykane w ufc, k1 itd. tylko ładnie wygląda
Czy zero skuteczności? Zasięg nóg i szybkość zrobią tu gigantyczną różnicę. Popatrz sobie po walkach mieszanych, zazwyczaj kopnięcia są kończące.
Styl walki nazywany jest najbardziej efektownym stylem walki. Czyli jest bardzo widowiskowa. Nie najbardziej skuteczną sztuką walki z czym się należy zgodzić. To nie jest krav maga czy inne sztuki do zabijania.
Taekwondo wyrabia również kondycję i szybkość dużo bardziej niż inne sztuki walki.
Trenowałem długo TKD WTF, nawet z ciekawymi efektami i muszę powtórzyć to co słyszałem wielokrotnie - gdy przyjdzie pora na sztachety to i te DAN'y Ci nie pomogą.
Niestety sama prawda. Wygląda to ciekawie, ale to jest sport, a nie uliczna bijatyka. Masz ograniczone miejsce do walki, jest sędzia, ścisłe zasady, z reguły wygrywa się lekko punktując, a nie knokout'ując. Dodam, że za moich czasów (nie wiem jak jest teraz, ale chyba się nic nie zmieniło), w TKD WTF nie można było uderzać pięścią w głowę, a i uderzenia w klatkę wielokrotnie kończyły się upomnieniem od sędziego - jako odpychanie.
Niestety sama prawda. Wygląda to ciekawie, ale to jest sport, a nie uliczna bijatyka. Masz ograniczone miejsce do walki, jest sędzia, ścisłe zasady, z reguły wygrywa się lekko punktując, a nie knokout'ując. Dodam, że za moich czasów (nie wiem jak jest teraz, ale chyba się nic nie zmieniło), w TKD WTF nie można było uderzać pięścią w głowę, a i uderzenia w klatkę wielokrotnie kończyły się upomnieniem od sędziego - jako odpychanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów