Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mnie denerwuje, że robi się z tego coś na kształt religii. JKM w większości popieram, zagłosuję (już głosowałem w przeszłości), ale wkurwia mnie ten kult w internecie. Większość ludzi chuja zna się na polityce, jeszcze mleko ma pod nosem, a chuja powie jak się zapytasz o program Nowej Prawicy. Nie wie co to wolny rynek, wygłasza poglądy, które są sprzeczne z prawicą, np. że trzeba zabrać tym złym bogatym ( ), zwiększyć emerytury, opodatkować kościół (zamiast "odpodatkować" wszystko) itp. Jeżeli zdarzy się, że nie zgadzam się z jakąś wypowiedzią zlatuje się grupa gimbusów i wyzywa od lewaków (o ja pierdolę...) i nie ma żadnych argumentów, bo nie wie co powiedzieć. "Bo tak", "spierdalaj", "lewak", no kurwa a potem się dziwić, że jest co najwyżej 2%, bo reszta nieuprawniona do głosowania, a inni zrazili się przez obejrzenie sobie popisów elektoratu. Chciałbym, żeby JKM w internecie reprezentowali zrównoważeni ludzie, z doświadczeniem życiowym, rozumiejącymi poglądy, które głoszą, z którymi da się rozmawiać, nie są fanatycznie wpatrzeni w Janusza, bo tylko odstraszają ludzi swoim zachowaniem...
ty komunistyczny lewaku
Janusz to populista. Pierdoli to co chcesz usłyszeć.
Czyli od ponad 20lat to samo? Więc jaki to populizm.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów