📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I to powinno być na olimpiadzie, a nie dźganie się elektryczną wykałaczką w elektryczny kombinezon.
kozak.. tak się napierdala a nie jakieś głaskanie najmana na ringu.
Nagrywane kolczugą.
Nagrywane Nokią 3310. a tak serio to niewiele jest różnic między tym a kibicowskimi ustawkami więc czemu Tusk się za nich nie weźmie? Toż to faszyści!, narodowcy! chuliganie!.
jadoo napisał/a:
przecież to jest śmieszne. Wyglądają przekomicznie i co najmniej nieporadnie.
Wolę oglądać na ulicy facetów w zbrojach sportowo okładających się mieczami, niż pedałów robiących sami wiecie co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów