Śmieszne momenty w polskiej "Ekstraklasie". Chociaż to trzyma poziom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak obejrzałem ten filmik i dochodzę do wniosku że najbardziej mają przejebane w całym meczu (a zwłaszcza po) sędziowie. To jest dopiero sport ekstremalny
Duże piwo dla Ślusarskiego. Każdy kibic mądry ale czy sam lepiej by to zrobił? Mógł go kurwa siłą sprowadzić na to boisko i niech pokaże co potrafi.
Hajto rozdupca system Zawsze jak ide na balety to wale fryza na hajte. Dupeczki to kochaja.
międzypowiatowy sędzia:)
Daniel Sikorski!Najlepszy napastnik polski!!
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
@Up
Uuu... idzie wielki kutas w ryj za pierdolenie głupot.
Jeśli kolego nie wiesz co się ostatnio na sadolu dzieje i nie wiesz co to ironia spinaj porty dalej.
Tylko to kibic płaci ze swej kieszeni za oglądanie tego pajaca. Kibic nie ma płacone wchuj wielkich kontraktów za strzelanie bramek tylko Ślusarski. Więc niech Ślusarski zamknie ryj i zapierdala...
polska jebana zeczywistosc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów