Śmieszne momenty w polskiej "Ekstraklasie". Chociaż to trzyma poziom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ljuboja wygrał wszystko, hahaha.
"Legia to stara kurwa" Wiem że stare i oklepane ale na tym filmiku sprawiło że ryj mi się zaśmiał
BTW kto tego hanysa wpuścił do Bielska (Wodecki) :/
BTW kto tego hanysa wpuścił do Bielska (Wodecki) :/
Sympatyczny czeski szkoleniowiec, raczący się fioletową ambrozją
U Ljuboja bije murz.. czarnoskórego idzie ban za post rasistowski.
Z naszymi kopaczami najlepsze sceny to są tylko komediowe, innych najlepszych scen nie ma.
Czekam na moment az ktorys sedzia zdrowo przypierdoli ktoremus z tych 'trenerow'.
Te akcje na końcu to po prostu kwintesencja Ekstraklasy ! Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać
w moim słowniku, dzięki Nawałce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów