18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Trzyzet 2013-07-26, 23:32
Za sam tytuł piwko
Zgłoś
wubepe 2013-07-26, 23:55
zajebiste są te filmy. Mega pozytywne.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-27, 0:08 14
KURWA MAĆ przestańcie wrzucić urywki kabaretów, filmów czy jakiej jebane vlogi, która albo są wszystkim znane albo nikogo to kurwa nie interesuje. Mam nadzieje że udławicie się tymi wirtualnymi piwami.

BYLE DO 1 Września.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Nizzur 2013-07-27, 0:13 34
Hrodgar napisał/a:

KURWA MAĆ przestańcie wrzucić urywki kabaretów, filmów czy jakiej jebane vlogi, która albo są wszystkim znane albo nikogo to kurwa nie interesuje. Mam nadzieje że udławicie się tymi wirtualnymi piwami.

BYLE DO 1 Września.

Zgłoś
zjem.cie.92 2013-07-27, 0:25 1
a sadyzm? popieram - filmy zacne, ale to nie samosia albo inny chuj pomponik...
Zgłoś
N................o 2013-07-27, 1:57
Zajebiste filmy oglądacie... Naprawdę.
Zgłoś
krille11 2013-07-27, 2:24
Polecasz film zdradzając wszystkie smaczki. To tak jakby w knajpie kelner zamiast "smacznego", mówił udław się moją soczystą żabą
Zgłoś
Chill56 2013-07-27, 4:16 2
Dałbym piwo, bo film lubię, ale za "oglądnąć" mam ochotę obić Ci mordę.
Zgłoś
plint4 2013-07-27, 18:01
Eh i to się nazywa dobre polskie kino.
Zgłoś
Adamko52 2013-07-27, 18:04
fail...
W normalnym kościele organista nawala na ślepo!!
Zazwyczaj brzmi to jak cymbałki w przedszkolu.
Zgłoś
rafal88x 2013-07-27, 18:09 1
Chill56 napisał/a:

Dałbym piwo, bo film lubię, ale za "oglądnąć" mam ochotę obić Ci mordę.

Oglądnąć to typowy błąd w wypowiedzi jaki popełniają mieszkańcy płd-wsch Polski. Sam jestem z Rzeszowa i często łapie się na tym, że właśnie mówię oglądnąć a nie obejrzeć. Ale jeśli za takie coś chcesz ludziom obijać mordy, to jesteś zwyczajnie popierdolony..
Zgłoś
MrR.I.P. 2013-07-27, 18:34
Brawo gimbusy! Gloryfikacja sitwy kościelno-policyjnej. A potem płaczecie o JP i wredny kler.
Polska...
Zgłoś
DoubleBubble 2013-07-27, 19:13
A która część jest pierwsza?
Zgłoś
Loaloa 2013-07-27, 19:32
Filmy o i dla niedorozwojów z tzw. "Ściany wschodniej". Świat, w którym alfą i omegą są na spółę proboszcz i miejscowy komendant policji. Czasem jeszcze sołtys, byle żadnemu z powyższych za bardzo się w interesy nie wpierdalał. Spora grupa polaków chce, by tak wyglądał cały kraj... i mają w tym całkiem wymierne sukcesy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów