Czwarta część kwintesencji polskiej retoryki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
pewnie byś mu najebał nie?
Up kurwa ten bachor rozpierdala system
e idz z tym do mamy, może zobaczy całe, a nie tu zawracać sadolom gitare takim szajsem
szczymryj kozak zawsze, dlugi filmik, pelen emocji, agresywnych zachowan i przebaczenia
Christopher Paolini
A napinacz fighter.. za to mu płacą. A jak nie to i tak jest za bardzo opalony/czarny więc trzeba zlinczować skurwysyna.
Większości nie widziałem. Piwo.
A napinacz fighter.. za to mu płacą. A jak nie to i tak jest za bardzo opalony/czarny więc trzeba zlinczować skurwysyna.
Żeby reklamy w filmikach Wstyd
cz
To "Kurrrwa mać" jeszcze lepsze niż w Chłopaki nie płaczą
Cytat:
A napinacz fighter.. za to mu płacą.
no właśnie nie płacą kolego bo wszystko poszło o pieniądze, dlatego jest taki wkurwiony
3 miesiące przygotowywań i wyrzeczeń do gali MMC FC, która się nie odbyła
tutaj macie trochę informacji i pełny wywiad jakby kogoś to interesowało
sadistic.pl/zjebaliby-dozynki-mma-fc-vt160413.htm1661508
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów