Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak nauszniki. Najtańsze niezłe słuchawki zaczynają się od 100zł (choć są po 1000 i więcej), ale są też dla Januszy Biznesu po 12 zł...
Kask sztuka...
Jak nauszniki. Najtańsze niezłe słuchawki zaczynają się od 100zł (choć są po 1000 i więcej), ale są też dla Januszy Biznesu po 12 zł...
Ty ale beatsow się na budowę nie zakłada
Kask sztuka...
Nauszniki mam z makity kosztują 80 zł, szczerze to jedne z wygodniejszych i skuteczniejszych jakie miałem, niejednokrotnie o wiele droższe były tak niewygodne że nie dało się w nich godzinę wysiedzieć, nie sugeruj się tak bardzo ceną.
Kask sztuka...
Napisz jeszcze o butach do biegania za minimum 300zl bo inaczej nogi pójdą w gips oraz o kijkach do nordic walkingu, tez za minim 200zl sztuka bo tańszymi to mozna co najwyzej dywan trzepać
Ty ale beatsow się na budowę nie zakłada
U Janusza wszystko jest możliwe.....
Napisz jeszcze o butach do biegania za minimum 300zl bo inaczej nogi pójdą w gips oraz o kijkach do nordic walkingu, tez za minim 200zl sztuka bo tańszymi to mozna co najwyzej dywan trzepać
Chyba nie zrozumiałeś o huj mi chodzi...
Nauszniki mam z makity kosztują 80 zł, szczerze to jedne z wygodniejszych i skuteczniejszych jakie miałem, niejednokrotnie o wiele droższe były tak niewygodne że nie dało się w nich godzinę wysiedzieć, nie sugeruj się tak bardzo ceną.
Aż tak się nie sugeruję.... Też używam niezłych słuchawek za niecałą stówkę... I dają radę.... Stwierdziłem tylko fakt, że są również za 1000. Tyle bym nie dał.
Aż tak się nie sugeruję.... Też używam niezłych słuchawek za niecałą stówkę... I dają radę.... Stwierdziłem tylko fakt, że są również za 1000. Tyle bym nie dał.
Sam napisałeś, że niezłe ZACZYNAJĄ się od 100zł a teraz piszesz, że sam masz niezłe za mniej niż stówę, coś mocno pokomplikowałeś...
Chodziło mi o to, że robią gówna za 12 zł, by Janusz kupił pracownikowi, bo takie wymogi... a że gówno wygłuszają to ma w dupie.
Pewnie i niezłe i względnie skuteczne kupi się nawet za 50-60, ale nie za 12...
Kurwa się czepiasz... mam za 90zł, miałem napisać, że niezłe zaczynają się od 90zł... no kurwa nie czepiaj się szczegółów...
Chodziło mi o to, że robią gówna za 12 zł, by Janusz kupił pracownikowi, bo takie wymogi... a że gówno wygłuszają to ma w dupie.
Pewnie i niezłe i względnie skuteczne kupi się nawet za 50-60, ale nie za 12...
To po chuj miałeś pisać, że od 90zł skoro uważasz, że już od 50-60zł idzie kupić
To po chuj miałeś pisać, że od 90zł skoro uważasz, że już od 50-60zł idzie kupić
Przed "i niezłe i względnie skuteczne" jest kluczowe słowo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów