📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego suchar? Mnie śmieszy
Najlepsze motywy z Louisa CK są w serialu Lucky Louis.
Gdy odpowiada na pytania córki : dlaczego? i jak budzi się w nocy z koszmarami i żona go uspokaja....
Gdy odpowiada na pytania córki : dlaczego? i jak budzi się w nocy z koszmarami i żona go uspokaja....
fuse_beyond napisał/a:
Kto to jest Louisa CK?
amerykański stand-uper, aktor, reżyser, producent i autor tekstów. Sześciokrotny zdobywca nagrody Emmy; za scenariusze do odcinków serialu Louie, własne programy stand-upowe, a także jako autor tekstów dla Chrisa Rocka to ten murzyn co dostał plaskacza od willa Smitha na Oscarach
Za co go nie lubię? Kiedyś typ był niszowym stand-uperem, ale z cyklu "podziemny guru", a gdy się wybił zaczął wpierw od syfiastego sitcomu po jedną z lepszych produkcji [trochę o nim samym]. Ale to wszystko nieważne, ważne jest to, że zaczął piłować mordę na sprawy światopoglądowe i polityczne w dyskusjach w tv [nie programach rozrywkowych czy na scenie w formie żartu]. Popierał Hillary Clinton, popierał ruchy feministyczne, BLM i inne bzdury, a na koniec okazało się [co zresztą łatwo było do sprawdzenia po ilości żartów z tym związanych], że lubił onanizować się w towarzystwie kobiet, które sobie tego nie życzyły. Ojeju ale się zapłakał i przepraszał, pierdolony rudy beta-orbiter. Fakt, jego umysł generuje świetne żarty.
Może by tak zrobić dział Sadistic Lite? Jeżeli już koniecznie ludzie czują potrzebę takich treści, tutaj...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów