📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jakis duzy ten szczur
jakim cudem kierowca z taką kategorią nie zajarzył że coś nie pykło skoro całą budą zruszało jak spadł z lewarka
tyle czasu mial ten mechanik po zwolnieniu recznego przez kierowce... nawet gluchy by to uslyszal
xmariusz napisał/a:
tyle czasu mial ten mechanik po zwolnieniu recznego przez kierowce... nawet gluchy by to uslyszal
pewnie usłyszał tylko nie zdążył wyciągnąć łba z pomiędzy kół
A było to tak
W końcu to Rosja. Driver pewnie się przebudził na pryczy i stwierdził, że koniec pauzy. Tylko zapomniał, że wpadł po drodze do wulkanizacji. Innego wytłumaczenia nie widzę tym bardziej, że skręcał na stronę widoczną w lusterku.
W końcu to Rosja. Driver pewnie się przebudził na pryczy i stwierdził, że koniec pauzy. Tylko zapomniał, że wpadł po drodze do wulkanizacji. Innego wytłumaczenia nie widzę tym bardziej, że skręcał na stronę widoczną w lusterku.
Tak! Chwilowa pauza od gorzały bo biedak wcześniej nie miał już siły trzymać się kierownicy
O co Wy się sracie na te serwery to nie wiem. Neo 512kb/s macie czy ki chuj? Ja nie mam jakoś nigdy żadnych problemów z filmami na sadolu i tylko czytam ten Wasz ból dupy aż mnie chuj strzela. Kupcie sobie normalny internet to zobaczycie, że jednak da się ładować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów