18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
eventtime75 2015-06-23, 17:41
Jakis duzy ten szczur
Zgłoś
tiduss 2015-06-23, 18:18
Ja pierdole. Jak smalec na kromce chleba!
Zgłoś
Macias17 2015-06-23, 18:20 1
Został w butach więc przeżył, potwierdzone info.
Zgłoś
robertinio 2015-06-23, 18:23 1
jakim cudem kierowca z taką kategorią nie zajarzył że coś nie pykło skoro całą budą zruszało jak spadł z lewarka
Zgłoś
xmariusz 2015-06-23, 18:35
tyle czasu mial ten mechanik po zwolnieniu recznego przez kierowce... nawet gluchy by to uslyszal
Zgłoś
kaktus83 2015-06-23, 18:59 2
xmariusz napisał/a:

tyle czasu mial ten mechanik po zwolnieniu recznego przez kierowce... nawet gluchy by to uslyszal

pewnie usłyszał tylko nie zdążył wyciągnąć łba z pomiędzy kół
Zgłoś
las84500 2015-06-23, 19:02
A było to tak
W końcu to Rosja. Driver pewnie się przebudził na pryczy i stwierdził, że koniec pauzy. Tylko zapomniał, że wpadł po drodze do wulkanizacji. Innego wytłumaczenia nie widzę tym bardziej, że skręcał na stronę widoczną w lusterku.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
javier88 2015-06-23, 19:10
@up

Pauza? W Rosji????
Zgłoś
las84500 2015-06-23, 19:13 3
@Up
Tak! Chwilowa pauza od gorzały bo biedak wcześniej nie miał już siły trzymać się kierownicy

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
kane84 2015-06-23, 19:27
No ale przynajmniej widać, że naprawił!
Zgłoś
N................2 2015-06-23, 20:02
weryfikator4 myślisz że zrobiłeś studia to jesteś mądry? masz tylko zasób słów większy ale tępym jesteś
Zgłoś
burn1878 2015-06-23, 20:04
Rozsmarował go jak ja tatar po chlebie.
Zgłoś
Spedi 2015-06-23, 21:51
nie widac zeby zgubil buty wiec pewnie przezyl
Zgłoś
domints 2015-06-23, 22:46
O co Wy się sracie na te serwery to nie wiem. Neo 512kb/s macie czy ki chuj? Ja nie mam jakoś nigdy żadnych problemów z filmami na sadolu i tylko czytam ten Wasz ból dupy aż mnie chuj strzela. Kupcie sobie normalny internet to zobaczycie, że jednak da się ładować.
Zgłoś
Xian5 2015-06-23, 23:55 2
Ja mam 60 mega a ładują się dwa dni więc to nie zależy od neta ani mody, tutaj potrzeba napraw, pana mechanika z filmiku, jemu to jak widać gładko poszło i sprawnie nasmarował
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów