📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Z materiału wynika że ten sympatyczny blond chłoptaś w opinaczach dokonał żywota w męce... Aż mi się wory skurczyły.
miejsce akcji rassija
Wania daj teraz ogłoszenie szukam mechanika.
Wania daj teraz ogłoszenie szukam mechanika.
Przypomniało mi się pamiętacie na Amidze Skid Marks albo już z PC Generally
majestatycznie się rozprowadził po posadzce
Mam propozycję co by wrzucać w spoilerze link do oryginału, bo pierdolę czekać 20 minut zanim się minuta filmiku załaduje.
WalkingStephenHawking napisał/a:
Mam propozycję co by wrzucać w spoilerze link do oryginału, bo pierdolę czekać 20 minut zanim się minuta filmiku załaduje.
Film ma 8mb, ja rozumiem - pociski na serwery sadistika są w modzie i może fajnie z tego powodu dostać parę piwek ale niech takie gadanie ma chociaż miejsce pod tematami w których jest to uzasadnione.
W chuju mam modę. To, że ludzie narzekają o czymś świadczy. Poza tym zastanawiam się jak to jest, że dłuższe filmiki ładują się normalnie a im krótszy tym gorzej.
Kto rozgarnięty robi cokolwiek przy aucie z włączonym silnikiem. Tak samo jak z tymi podnośnikami, zawsze lepiej sobie coś podłożyć, jak by co.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów