18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
weryfikator4 2015-06-23, 14:57 57
Z materiału wynika że ten sympatyczny blond chłoptaś w opinaczach dokonał żywota w męce... Aż mi się wory skurczyły.
Zgłoś
rust 2015-06-23, 14:58 24
miejsce akcji rassija
Wania daj teraz ogłoszenie szukam mechanika.

blablabla tekst podpisu
Zgłoś
nowynick 2015-06-23, 15:29 1
Miał szanse to przeżyć. Znaczy poniekąd. Jakiś bogaty stary Rusek mógł na przykład przeszczepić sobie z niego wszystko od karku w dół, czyli 90 % przeżyło...
Zgłoś
Snaku 2015-06-23, 15:45 8
Dla takich materiałów wchodzę na ten portal. Od razu się humor poprawił!
Zgłoś
SzymaneK 2015-06-23, 15:45
Przypomniało mi się pamiętacie na Amidze Skid Marks albo już z PC Generally
Zgłoś
idejakprzecinak 2015-06-23, 15:48 5
majestatycznie się rozprowadził po posadzce
Zgłoś
Zuku1916 2015-06-23, 16:29 18
Rozsmarował go na tym placu jak zabitego komara
Zgłoś
Rumcajs89 2015-06-23, 16:29 5
ma ktoś zdjęcia ??
Zgłoś
WalkingStephen 2015-06-23, 16:30
Mam propozycję co by wrzucać w spoilerze link do oryginału, bo pierdolę czekać 20 minut zanim się minuta filmiku załaduje.
Zgłoś
A................r 2015-06-23, 16:33 18
WalkingStephenHawking napisał/a:

Mam propozycję co by wrzucać w spoilerze link do oryginału, bo pierdolę czekać 20 minut zanim się minuta filmiku załaduje.

Film ma 8mb, ja rozumiem - pociski na serwery sadistika są w modzie i może fajnie z tego powodu dostać parę piwek ale niech takie gadanie ma chociaż miejsce pod tematami w których jest to uzasadnione.
Zgłoś
WalkingStephen 2015-06-23, 16:42 13
W chuju mam modę. To, że ludzie narzekają o czymś świadczy. Poza tym zastanawiam się jak to jest, że dłuższe filmiki ładują się normalnie a im krótszy tym gorzej.
Zgłoś
kokos_123 2015-06-23, 17:09 4
Kto rozgarnięty robi cokolwiek przy aucie z włączonym silnikiem. Tak samo jak z tymi podnośnikami, zawsze lepiej sobie coś podłożyć, jak by co.

:oneko:
Zgłoś
tarcer123 2015-06-23, 17:28 16
Mimo wszystko żal mi faceta.
Zgłoś
koń rafał 2015-06-23, 17:31 28
chętnie bym obejrzał od 28, ale sadolowy player narzuca mi od 20 lub 30... nie mogę z tym żyć i idę naprawiać ciężarówki

koń rafał , koń rafał , nananinana , KOŃ RAFAŁ !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów