📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
moze i ogolnie przyjebany kolo, ale o padach gada dobrze, te od xbox'a najwygodniejsze!
Pasuje ci pad od Xbox - graj i zamknij mordę
Pasuje ci pad od PS - graj i zamknij mordę
Czym wam się aż tak nudzi ,że musicie przekonywać innych ,że pad a jest lepszy od pada b ?
Pasuje ci pad od Xbox - graj i zamknij mordę
Pasuje ci pad od PS - graj i zamknij mordę
Czym wam się aż tak nudzi ,że musicie przekonywać innych ,że pad a jest lepszy od pada b ?
ciekawi mnie jak wyglądają ci wszyscy użytkownicy tego forum piszący komentarze w stylu "wypierdalaj" i opowiadający jak bardzo ich ten człowiek "wkurwia"... to co oglądacie jego filmiki i bijecie klawiaturą o biurko? Jak facet prowadzący jakąś swoją stronę rysujący komiksy i mający swoją rzeszę fanów może kogoś wkurwiać skoro żeby go znaleźć trzeba się nieźle naszukać bo przecież nie pcha się do TV czy innych mediów... "Ogarnijcie się" ...
rantanplan, Może nas wkurwiać tak samo jak nie wkurwiać innych Po prostu po obejrzeniu jego innych filmów stwierdzam, że jest debilem do odstrzału bo tacy tylko psuja już i tak zjebaną pulę genów jaką posiadamy. Naturalna selekcja traci na znaczeniu w dobie technologii i lekarstw.
Uśmiechnąłem się w momencie jak mówił o bongosach, reszta chujowa, więc nie ma piwa.
koleś ma racje,mam kilka konsol ale o gamecube naprawde najlepiej lezy w reku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów