Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Za kilka dni mam 40 urodziny.
Przedwczoraj moja małżonka podeszła do mnie z uśmiechem, oblizała seksownie usta i spytała co bym chciał dostać na urodziny. Odpowiedziałem, że święty spokój.
Od dwóch dni się do mnie nie odzywa.
Wspaniały prezent

Ale moja małżonka lubi zaskakiwać mnie prezentami.
Kilka lat temu też przed moimi urodzinami również spytała mnie jaki prezent chciałbym dostać.
Odpowiedziałem, że loda z połykiem.
Obrażona odwróciła się na pięcie i burknęła coś, że jestem pojebany czy coś takiego, ale....
W dniu moich urodzin złożyła mi życzenia, oraz dodała,że nie wiedziała co mi kupić i wręczając mi 50 PLN-ów dodała bym sobie sam kupił tego loda.
Ona na prawdę mnie kocha

Moje i w 100% prawdziwe.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
damian88719 2013-08-05, 14:38
Tafariel napisał/a:

@joystik1337 - Stary ale przecież nie będziesz sam zmywał naczyń całe życie...

No niby tak, ale zawsze można wynająć "sprzątaczkę".
Zgłoś
Myszka696 2013-08-05, 14:41 7
@enjoypoznan

Tylko swojemu. Ja mówię o prawdziwych kobietach, a nie o puszczalskich szmatach
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-08-05, 14:43 2
Jeśli macie dziewczyny i liczycie, że wam się polepszy po ślubie to się mylicie. "lodzik be okazji" i inne tego typu wspaniałości zastąpi codzienne gadanie na temat i bez tematu
Zgłoś
i................a 2013-08-05, 14:44 1
Ej, nie leć w chuja!

"Za kilka dni mam 40 urodziny", a później dodajesz "W dniu moich urodzin złożyła mi życzenia"

KŁAMCZUCH
Zgłoś
dymas23 2013-08-05, 14:46
arkanoid, masz złotą kobietę. Swoją drogą tyle lat w związku i lodzika jeszcze nie było?

nie każda to zrobi
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-05, 14:49
Myszka696 napisał/a:

Ja mówię o prawdziwych kobietach, a nie o puszczalskich szmatach

Przecież puszczalskie szmaty są fajne.
Zgłoś
Myszka696 2013-08-05, 14:50
@ikea

Nie doczytałeś. On napisał,że kilka lat temu złożyła mu te życzenia
'Kilka lat temu też przed moimi urodzinami..'
Zgłoś
d................i 2013-08-05, 14:53 1
@ikea

jesteś taki głupi czy tylko udajesz?
Zgłoś
s................r 2013-08-05, 14:54
Cytat:

Po ślubie przestało jej smakować bo ponoć za dużo piję a po alko sperma ma niby jakiś dziwny/ostry smak a ona woli na słodko

Skads to znam, tylko ze u mnie niby po ziole jest slone. Nie wiem, moze.
Zgłoś
Atreyu 2013-08-05, 15:13
Proszę odejść z tym komuchem.
Zgłoś
KMD 2013-08-05, 15:21
Coś kobiety nagle ożyły w tym temacie- widać temat się podoba
Zgłoś
tranzystor 2013-08-05, 15:32 1
nemezia napisał/a:

Dlatego nigdy nie chcę wychodzić za mąż, bo mi jebnie coś na mózgu i nie będę umiała czerpać przyjemności z seksu

To byłaby niepowetowana strata
Zgłoś
i................a 2013-08-05, 15:36
darkanzali napisał/a:

@ikea

jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Udaje, żeby się dowiedzieć ile osób nie doczytało
Zgłoś
biohazard 2013-08-05, 17:01 3
Myszka696 napisał/a:

Prawdziwa kobieta robi swojemu mężczyźnie lodzika bez okazji, tak na dobry początek dnia!

DOBRA kobieta tak robi...prawdziwa to zazwyczaj kawał kurwy, który zaraz po ślubie pomoże zapomnieć Ci o lodach i "innych słodkościach".
Zgłoś
yohnell 2013-08-05, 21:08
Kobieta (dziewczyna) tak, robi. Ale nie żona. Nie mylmy pojęć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem