📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogę się założyć, że ojciec mu sam go zrobił, bo jak wiadomo chińczycy dobrzy są w te klocki
Pewnie ubrania też rodzice mu robią.
Pewnie ubrania też rodzice mu robią.
Samego pudełka nie kupili, iPad schowany gdzie indziej i dostanie go później.
No chyba że rodzice aż tak powaleni że rzeczywiście dali samo pudełko
No chyba że rodzice aż tak powaleni że rzeczywiście dali samo pudełko
Myślałem, że będzie tam instrukcja i części coś w stylu 'zrób to sam'.
Przynajmniej się nie rozpłakał i focha nie strzelił jak jakiś amerykański spasiony bachor.
To dziecko w swoim azjatyckim mózgu ma lepszy procesor niz w tym iShit
jeśli ktoś myśli że to chińczycy to ma downa ;/
Po pierwsze - za bogato po drugie - za "angielsko"
Po pierwsze - za bogato po drugie - za "angielsko"
Nie wpadł w histerię bo to kitajec więc sobie sam z tej marchewki zrobi lepszego.
Rozwaliło mnie to na końcu: "Can I eat that for dinner tonight?". Strasznie słodki dzieciak
Słyszeliście, że Breivik został uniewinniony? Adwokat wykazał, że chłop miał traumę, bo na dziesiąte urodziny zamiast komputera dostał w prezencie rozwód rodziców. Sąd to uznał i Anders od dziś jest wolnym człowiekiem.
Loaloa napisał/a:
I super.Teraz powinien zabijać arabów.Słyszeliście, że Breivik został uniewinniony? Adwokat wykazał, że chłop miał traumę, bo na dziesiąte urodziny zamiast komputera dostał w prezencie rozwód rodziców. Sąd to uznał i Anders od dziś jest wolnym człowiekiem.
jak mnie denerwują te skośnookie kreatury
powybijałbym wszystkich
powybijałbym wszystkich
Miałem nadzieję że w pudełku będzie kilogram ryżu a tu tylko marchewka ;/
Mały po prostu uznał, logicznie rzecz biorąc, że marchewka jest właściwie bardziej użyteczna od iPada. Co w tym dziwnego? Piwo za rezolutność i praktyczne podejście malucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów