📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wpadł w histerie, bo sam sobie umie zrobić iPada.
Pan kapitan napisał/a:
Piwo za gnojka, bo nie wpadł w histerię po otworzeniu pudełka.
Bo zapewne sam go zrobił, a rodzic zabrał
Czesiek181 napisał/a:
A czy ja PALANCIE powiedziałem żeby nie kupowali?
Poluzuj gacie bo Ci ciśnienie skacze.
golip napisał/a:
Nic mi nie skacze.Tylko czytaj ze zrozumieniem.Bo to ty sie plujesz.
Poluzuj gacie bo Ci ciśnienie skacze.
Can I eat it, for dinner tonight ?
So cute ^^
So cute ^^
widac polacy juz nawet wysylaja paczki z allegro do azji
niech ma skośnooki, ja dostalem ziemniaka a on marchewke !
niech ma skośnooki, ja dostalem ziemniaka a on marchewke !
Po prostu twarde wychowanie, być może podchodzące pod tresurę. Widać choćby w 1:04, że dzieciak jest niezadowolony i ma ochotę się rozpłakać ale zaraz się uśmiecha, bo gdyby okazał niezadowolenie to dostałby zjebę i wykład na temat szacunku, pokory i wdzięczności. Ba, być może poprzednio strzelił focha za badziewny prezent i dostał jakieś warunki na przyszłość.
I z takiego skośno okiego jeszcze będzie człowiek i nawet powinien teraz dostać tego iPad aka Nokia 3310 z kolorowym ekranem 9.7 cala. Nie rozumiem jak ludzi mogą wydawać 3000 zł na coś bo jest modne mimo braku funkcjonalności tego urządzenia... Nawet problem na tym kurestwie jest z przesłaniem kontaktów przez bluetooth... To że jest to produkowane w Foxconn gdzie w fabryce ajfona są popełniane masowe samobójstwa przez pracowników już nawet pomijam, nie jesteśmy na ratujżółtkazapierdalającegoza2złnadzień.pl tylko na sadolu. Wyprodukowanie jednego iPhone 4S to koszt dla apple rzędu 300-400zł (razem z wszystkimi patentami za które muszą zapłacić żeby mógł się znajdować na nim bt, wi-fi etc.). Przecież ajfon jest taki hamerykański to muszęgo mieć, muszę być ruchany przez producenta ; D
Napisane z Galaxy Nexus - Tappalk.
Napisane z Galaxy Nexus - Tappalk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów