"śmieszne - nieśmieszne"
Ogłaszam nowy sposób ustalania śmieszności publikowanych tu dowcipów i wymuszam na Was całkowite podporządkowanie się moim postanowieniom. Od teraz jedynym i wystarczalnym probierzem atrakcyjności zamieszczanych na sadisticu dowcipów jest moje kurwa zdanie.
Tym samym narzucam Wam moją wolę w sposób autorytarny, nie znoszący sprzeciwu. Od tej pory musicie ją respektować w sposób absolutny. Kiedy uznam, że dany dowcip jest nieśmieszny, nie macie prawa się z niego śmiać. Kiedy zaś swym nieomylnym werdyktem potwierdzę dostatecznie dobrą jakość kawału, zobowiązani jesteście śmiać się lub uśmiechać w stopniu pozwalającym rozpoznać rozbawienie.
W przypadku pojawienia się nowego dowcipu, najlepiej od razu zapoznać się z moim osądem (lub poczekać na jego ogłoszenie) i w razie weryfikacji negatywnej zignorować go, przechodząc do następnego postu. To pozwoli uniknąć konfliktów natury moralnej i dyskomfortu psychicznego. Może się bowiem zdarzyć, że wskutek niewłaściwie pojętej humorystyki, hołdowania podejrzanym modom, drobnomieszczańskiej mentalności czy ogólnej małostkowości, zapragniecie życzliwością obdarzyć dowcip, który zostanie jej pozbawiony mocą moich niepodważalnych postanowień, co w następstwie doprowadzi do tragizmu sytuacji i zakończy się koniecznym wytłumieniem pragnienia, niosącym ze sobą ryzyko wzbudzonego poczucia winy i powikłań psychicznych u osób szczególnie ku temu predysponowanych.
Informuję jednocześnie, że Wszelkie zapędy anarchistyczne, mające na celu wzniecić ogólnospołeczną niesubordynację portalu sadistic względem moich autorytarnych decyzji, będą boleśnie ignorowane, co niech już teraz dobitnie oświadczenie, że mam na to wyjebane.
Zaczynając od aktualnego dowcipu:
nieśmieszne