18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ZWlERZAK 2012-07-03, 21:13 4
lol, skąd ten na ścianie wie co robi nauczyciel? fotomontaż dla gimbazy, nie dajcie się nabrać.
Zgłoś
daymaker 2012-07-03, 21:19 17
Fajne i pomysłowe... PIWO!!!... bym poszedł na studia nawet jakby takie spoko zajęcia były... Albo nie bo będę bezrobotny...
Zgłoś
miczel99 2012-07-03, 21:29 16
co on wie o tym jak zainteresować studentów...
Zgłoś
kamikazepl 2012-07-04, 0:19 1
Ale mózgi OMFG.

m4rcello0 napisał/a:

lol, skąd ten na ścianie wie co robi nauczyciel? fotomontaż dla gimbazy, nie dajcie się nabrać.

Stary synchronizacja po prostu ja sie pytam jak on prawie wszedł na pulpit.

everyday fucking tired
Zgłoś
Nabs 2012-07-04, 0:24 2
Cytat:

Stary synchronizacja po prostu ja sie pytam jak on prawie wszedł na pulpit.

adobe after efects, sony vegas itp czyli jakimś programem do składania filmów. Nagrał to powiedzmy na bluescreenie i nałożył na niebieski ekran zrzut z pulpitu, ot co
Zgłoś
o................n 2012-07-04, 0:26 12
Japierdole, najbardziej szkoda mi nauczyciela, bo postarał się, żeby zrobić ciekawą prezentację, a i tak gnojki zapomną o tych "complex numbers" jak tylko wyjdą z sali...

Zgłoś
Cyrk 2012-07-04, 1:17 1
"Dobre" studia jak uczą absolutnych podstaw o liczbach zespolonych. Ale najważniejsze, że było miło i śmiesznie - chuj z żenująco niskim poziomem. Tylko skąd potem to zdziwienie, że po studiach, a na kasie w biedronce siedzi?
Zgłoś
R................Q 2012-07-04, 1:37
Amerykanie, ech...
Zgłoś
fsdfsdsf 2012-07-04, 2:24
a powiedz mi geniuszu na co ci zaawansowana wiedza o liczbach zespolonych w jakimkolwiek innym zawodzie. No chyba, że planujesz zostać projektantem jakiejs elektroniki to zwracam honor.
Zgłoś
Vinewood 2012-07-04, 9:26
Cytat:

fotomontaż kurwa
Zgłoś
Grzesiunio 2012-07-04, 10:04
fajne,fajne - od razu przypomina mi się "ucieczka z kina wolność " i scena -" potopić wszystkie dzieci !" - za to - browarek!
Zgłoś
killerZeWsi 2012-07-04, 11:30 1
Zespolone się przydają w pracy, zawsze resztę ludziom na kasie daję w zespolonych.
Zgłoś
LisiokUNW 2012-07-04, 13:38
Szkoda że w Polsce nauczyciele nie są tak kreatywni. Aż strach na nie które lekcję chodzić.
Zgłoś
borisklinga 2012-07-04, 13:58 6

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów