A taki "Autostopem na Kołymę" No ok fajnie jeździ po Rosji którą dobrze zna (język też) jest obeznany, doświadczony i to ma być wyczyn dla niego?
Nie było pytania, jak coś Prząśniczka - guitar cover.
Kojarzę tą muzykę z tła ale za cholerę nie moge sobie przypomnieć tytułu. Ktoś pomoże
"U mojego wujka jest burdel na kółkach"
Aż cię wkurw bierze że mu wyświetlenie nabiłeś, nie?
I to jest jedyny podróżnik którego szanuje, jako jedyny nie bał się jeździć tam gdzie by go zajebali. Mało tego miał sytuacje gdzie musiał spierdalać z kamerą i jeszcze przy tym gadał o co poszło i dlaczego ucieka.
A taki "Autostopem na Kołymę" No ok fajnie jeździ po Rosji którą dobrze zna (język też) jest obeznany, doświadczony i to ma być wyczyn dla niego?
A przepraszam powiedz mi gdzie Ty tak podróżujesz, że nie szanujesz Michała? Moim zdaniem każdy z nich ma mnóstwo odwagi i samozaparcia, żeby coś takiego odjebać. Ale fajnie komentować grzejąc dupą fotel przed kompem.
kręć się kręć wrzeciono kurwa jego mać, jeśli chcesz zaruchać dolarami płać.
Przyjechał czarny z dalekiej Afryki, dolarami piździł i jebał jak dziki,kręć się kręć wrzeciono kurwa jego mać, jeśli chcesz poruchać dolarami płać...
I to jest jedyny podróżnik którego szanuje, jako jedyny nie bał się jeździć tam gdzie by go zajebali. Mało tego miał sytuacje gdzie musiał spierdalać z kamerą i jeszcze przy tym gadał o co poszło i dlaczego ucieka.
obejrzyj ostatnią serię jak wyjebał do ruskich przez Chiny, jakoś se dal rade.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów