18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Najman vs Burneika
r4dzik • 2012-04-27, 23:37
właśnie obejrzałem, jakby ktoś nie widział to wrzucam (początek 2 rundy)

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
k................r 2012-04-27, 23:59
Bo Najman jest jak prostytutka szmaci sie dla slawy i przezycia!!!
Zgłoś
r4dzik 2012-04-28, 0:01 5
zasłyszany suchar:

- co trenuje najman?
- przegrywanie

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
mvp 2012-04-28, 0:03 4
Wstyd mi że takie walki u nas są tak reklamowane i popularne, przecież to jakiś dramat. Fajnie że coś się dzieje w tej dyscyplinie, odbywa się coraz więcej walk, organizowane są gale. Jedno mnie boli - za dużo ludzi zwęszyło przy tym pieniądze, a wtedy oglądając takie walki typowo 'pod publiczkę' mam wrażenie, że to jakieś tandetne przedstawienie a nie walka dwóch twardych, dobrych zawodników. Takie jest przynajmniej moje zdanie
Zgłoś
m................l 2012-04-28, 0:06 4
Czekajcie, czekajcie... Najman przed walką: "Nie ma żadnego strachu"
Zgłoś
Raceus 2012-04-28, 0:06 3
Czyli już niedługo kolejna walka "El Testosteron"... tylko z kim, z Małyszem czy z gwiazdą na topie "El Mroczek"
Zgłoś
kracnuk 2012-04-28, 0:09 3
Teraz to on chyba jest el cholesterol
Zgłoś
oglądacz 2012-04-28, 0:09
yyyy a ten Nejman to kto to wogóle jest???
Zgłoś
dymion 2012-04-28, 0:10 18
teraz od maćka dostanie wpierdol

plum
Zgłoś
M................d 2012-04-28, 0:14 22
tera z malyszem bedzie walczyl najman - malysz zeby mu dac szanse bedzie walczyl w nartach
Zgłoś
s................4 2012-04-28, 0:14 7
Suchar z najbliższej familiady:
- Jak bardzo chujowy jest Najman?
- Jak jego tatuaże.
Zgłoś
zielony19xx 2012-04-28, 0:16 2
"...wygrał z człowiekiem, który mówi o sobie, że jest bokserem..." słowa komentatora mówią same za siebie. Teraz to już chyba każdy z niego wali... ;D
Zgłoś
orfevsz 2012-04-28, 0:20 3
"SPORTOWIEC". Ani jeden cios nie doszedł, a ten "zawodnik" się poddał. Moim skromnym zdaniem nie chodzi mu o wygrywanie tylko o samą chęć zdobycia pieniędzy. Odziwo zawsze jest w tak zwanych "walkach wieczoru" i dostaje zawodników ze sceny show biznesu i sportowców odchodzących od matczynej dyscypliny by oni też mogli zobaczyć jak to jest napierdalać się w parterze. To jest lalka sterowana przez gale KSW i MMA ATAK. Tak jak się urządzało się polowania na ludzi tak samo tu "progesteron" jest swego rodzaju "murzynem".

Nie wiem jak on w ogóle się znalazł w ringu/klatce...
Zgłoś
ostatni 2012-04-28, 0:21 1
walka ustawiona. spójrzcie na wąskie żrenice jednego i drugiego na zbliżeniach. zero stresu, adrenaliny, walki.
Zgłoś
dzymek123 2012-04-28, 0:29 1
Lepiej wrzucić wywiad z Robertem niż tą całą "walke" i najlepszą część jak gratuluje trenerowi Najmana
Zgłoś
eSeMGie 2012-04-28, 0:33 2
Nap Limak napisał/a:

Kibice do schodzącego Najmana: "wypierdalaj, wypierdalaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.

Kiedyś Polska i Litwa to był jeden kraj ;o Także się nie spinaj polaczku :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów