📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo Najman jest jak prostytutka szmaci sie dla slawy i przezycia!!!
Wstyd mi że takie walki u nas są tak reklamowane i popularne, przecież to jakiś dramat. Fajnie że coś się dzieje w tej dyscyplinie, odbywa się coraz więcej walk, organizowane są gale. Jedno mnie boli - za dużo ludzi zwęszyło przy tym pieniądze, a wtedy oglądając takie walki typowo 'pod publiczkę' mam wrażenie, że to jakieś tandetne przedstawienie a nie walka dwóch twardych, dobrych zawodników. Takie jest przynajmniej moje zdanie
Czekajcie, czekajcie... Najman przed walką: "Nie ma żadnego strachu"
Czyli już niedługo kolejna walka "El Testosteron"... tylko z kim, z Małyszem czy z gwiazdą na topie "El Mroczek"
tera z malyszem bedzie walczyl najman - malysz zeby mu dac szanse bedzie walczyl w nartach
"...wygrał z człowiekiem, który mówi o sobie, że jest bokserem..." słowa komentatora mówią same za siebie. Teraz to już chyba każdy z niego wali... ;D
"SPORTOWIEC". Ani jeden cios nie doszedł, a ten "zawodnik" się poddał. Moim skromnym zdaniem nie chodzi mu o wygrywanie tylko o samą chęć zdobycia pieniędzy. Odziwo zawsze jest w tak zwanych "walkach wieczoru" i dostaje zawodników ze sceny show biznesu i sportowców odchodzących od matczynej dyscypliny by oni też mogli zobaczyć jak to jest napierdalać się w parterze. To jest lalka sterowana przez gale KSW i MMA ATAK. Tak jak się urządzało się polowania na ludzi tak samo tu "progesteron" jest swego rodzaju "murzynem".
Nie wiem jak on w ogóle się znalazł w ringu/klatce...
Nie wiem jak on w ogóle się znalazł w ringu/klatce...
walka ustawiona. spójrzcie na wąskie żrenice jednego i drugiego na zbliżeniach. zero stresu, adrenaliny, walki.
Lepiej wrzucić wywiad z Robertem niż tą całą "walke" i najlepszą część jak gratuluje trenerowi Najmana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów