18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Najman vs Burneika
r4dzik • 2012-04-27, 23:37
właśnie obejrzałem, jakby ktoś nie widział to wrzucam (początek 2 rundy)

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
marc-men 2012-04-28, 0:36 7

Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-04-28, 0:36 1
A ja się zawiodłem , bo to jeden wielki chuj był , a nie walka .
Hardcorowy koksu , który masę ma jak smok zbudowany jak skała , porozciągany w każdą stronę , wielki chuj robił , kręcił się wokół własnej osi , Najman skakał jak zajączek i zresztą nawet go rozumiem , czekał aż koks się zmęczy co widać po końcu pierwszej rundy to była jedyna szansa Najmana , bo tak nie miałby najmniejszych szans siłowych z koksem .
Zero jakiejkolwiek akcji , to stanowczo bardziej podobała mi się walka Najman vs Pudzian , tam to Pudzian pokazał swoją potęgę .
Chciałbym bardzo zobaczyć walkę Pudzian vs Hardcorowy Koksu
Zgłoś
s................i 2012-04-28, 0:39
EL Kieposteron . co za kurwa debil . i do tego z mojego miasta ;/
Zgłoś
trinity 2012-04-28, 0:40
Nich Najman zajmie się tym co robi najlepiej... Śpiewaniem i tańczeniem...
Zgłoś
solteck 2012-04-28, 0:42
lubię Koxa !

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
wir00z 2012-04-28, 0:43 1
W ogóle co to są za gale typu MMA Attak czy KSW? Przecież głowne walki wieczoru (nie licząc Grabowskiego,bo to profesjonalista) to parodia w obydwu tych galach. Kurwa ludzie,w stanach taki Dana White (właściciel UFC i Strikefore) nie chciałby się nawet zesrać na takiego Pudziana,czy Burneike. Aż żal patrzeć na dwóch typów co stoją w octagonie i machaja lapkami jakby kurwa łapali motylki. To ma być MMA? To jest chuj nie MMA,równie dobrze nadawałoby się to na kolejny serial TVN-U czy Polsatu z cyklu : Ukryta Prawda,czy Dlaczego Ja?

UZDI
Zgłoś
c#uDy 2012-04-28, 0:44
to ile najman sakosował za ten taniec na rignu?

Nie lękajcie się
Zgłoś
kaiel 2012-04-28, 0:47
takie tam małpie harce , dobry boks to jest to, co lubię obejrzeć

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Nerfpl 2012-04-28, 0:53
Przed walką miałem obawy co do Koksa. Myślałem że jako zawodnik bez doświadczenia i treningu przegra bez problemu.

Wygrał, ale w zasadzie tylko dlatego że Najman nic nie robił, jakiś tam atak i dał się złapać.
Mimo że go lubię to trzymam kciuki żeby Koksu nie próbował więcej walczyć. Patrząc na Pudziana łatwo wywniskować że nie ma łatwo i bez treningów postęp bedzie niemożliwy, a Najman jest tylko workiem do bicia na pokaz.
Zgłoś
k................q 2012-04-28, 0:54
Zembowy Wruzek "Kurwa że on się jeszcze nie powiesił" Zamknij kur wa ryj i zacznij coś robić, bo najman zmiótłby cię tak samo jak burneika najmana.Jebanay napinacz, nienawidze takich.
Zgłoś
mjolnir 2012-04-28, 0:55
Kurwa jeden i drugi nie potrafi walczyć KAŻDY zawodnik federacji UFC czy SF by im najebał.
Jaki kraj takie MMA

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
s................9 2012-04-28, 0:56
Marcin El estrogen Najman. "boker" za którego się uważa nie wyprowadził praktycznie żadnego ciosu . Nie no spoko.
Zgłoś
mieszko_944 2012-04-28, 1:04
Tyle dobrze, że Najman oddaje całe honorarium na biedne dzieci czy coś takiego
Co nie zmienia faktu, że koleś jest ofermą jakich mało.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-04-28, 1:12 2
Fumar napisał/a:

Ludzie! Nie rozumiem jednego...

Typ (Najman) startował już wcześniej w MMA, dostał wpierdol za każdym razem (przed każdą walką skakał jak kogut). Teraz podobnie. Został rozjebany i tyle. Teraz będzie się tłumaczył, że Burneika to waga, że presja publiczności... Ale powiedzcie mi, ILE można znieść upokorzenia (za każdym razem z niego wszyscy pompę cisną, gwizdy przy wejściu na ring, "wypierdalaj" przy schodzeniu...

Ja wiem, że to kasa itp. ale ludzie na niego srają, a on dalej brnie... zeszmacić się w imię hajsu? Jakim trzeba być zerem żeby takie coś ze sobą zrobić. Żal mi gościa, bo nigdy nie udzielam w tych wszystkich internetowych hejtach gimbusów, ale muszę powiedzieć: "Daj se kurwa spokój".

Za taką kasę wykopał być pradziadka i byś go wyruchał. Taka prawda. Każdy ma swoją cenę i nie sądzę że znalazłby się ktoś (włącznie ze mną) kto by na takie coś nie poszedł.

Sponsor: słuchaj, dostaniesz 3 razy wpierdol ale nawet twoje dzieci nie będą musiały pracować
Ja: kurwa chce ktoś żeby mu obciągnąć gratis?
Zgłoś
S................i 2012-04-28, 1:17
Nap Limak napisał/a:

Kibice do schodzącego Najmana: "wypierdalaj, wypierdalaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.

Ludziom już się znudziła ta cała błazenada. Robił wiecej wstydu Polakom niż powodów do dumy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów