Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hardcorowy koksu , który masę ma jak smok zbudowany jak skała , porozciągany w każdą stronę , wielki chuj robił , kręcił się wokół własnej osi , Najman skakał jak zajączek i zresztą nawet go rozumiem , czekał aż koks się zmęczy co widać po końcu pierwszej rundy to była jedyna szansa Najmana , bo tak nie miałby najmniejszych szans siłowych z koksem .
Zero jakiejkolwiek akcji , to stanowczo bardziej podobała mi się walka Najman vs Pudzian , tam to Pudzian pokazał swoją potęgę .
Chciałbym bardzo zobaczyć walkę Pudzian vs Hardcorowy Koksu
Wygrał, ale w zasadzie tylko dlatego że Najman nic nie robił, jakiś tam atak i dał się złapać.
Mimo że go lubię to trzymam kciuki żeby Koksu nie próbował więcej walczyć. Patrząc na Pudziana łatwo wywniskować że nie ma łatwo i bez treningów postęp bedzie niemożliwy, a Najman jest tylko workiem do bicia na pokaz.
Jaki kraj takie MMA
Co nie zmienia faktu, że koleś jest ofermą jakich mało.
Ludzie! Nie rozumiem jednego...
Typ (Najman) startował już wcześniej w MMA, dostał wpierdol za każdym razem (przed każdą walką skakał jak kogut). Teraz podobnie. Został rozjebany i tyle. Teraz będzie się tłumaczył, że Burneika to waga, że presja publiczności... Ale powiedzcie mi, ILE można znieść upokorzenia (za każdym razem z niego wszyscy pompę cisną, gwizdy przy wejściu na ring, "wypierdalaj" przy schodzeniu...
Ja wiem, że to kasa itp. ale ludzie na niego srają, a on dalej brnie... zeszmacić się w imię hajsu? Jakim trzeba być zerem żeby takie coś ze sobą zrobić. Żal mi gościa, bo nigdy nie udzielam w tych wszystkich internetowych hejtach gimbusów, ale muszę powiedzieć: "Daj se kurwa spokój".
Za taką kasę wykopał być pradziadka i byś go wyruchał. Taka prawda. Każdy ma swoją cenę i nie sądzę że znalazłby się ktoś (włącznie ze mną) kto by na takie coś nie poszedł.
Sponsor: słuchaj, dostaniesz 3 razy wpierdol ale nawet twoje dzieci nie będą musiały pracować
Ja: kurwa chce ktoś żeby mu obciągnąć gratis?
Kibice do schodzącego Najmana: "wypierdalaj, wypierdalaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.
Ludziom już się znudziła ta cała błazenada. Robił wiecej wstydu Polakom niż powodów do dumy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów