📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kurwa, tyle razy już widziałem tę walkę, a nadal mnie bawi jakbym oglądał pierwszy raz
Ja sie pytam, jak można trenować tyle czasu parter z dobrymi trenerami i jak przyszło co do czego to gość się sfajdał w nachy i odklepał nie dostając nawet jednego czystego ciosu...
Najman to żałosne beztalencie bez psychiki fightera.
Najman to żałosne beztalencie bez psychiki fightera.
Hehehehe ... Jak czytam to sobie myślę ,czy wy serio nie wiecie, że walka musiała być ustawiona. Najman nie wyprowadził prawie żadnego ciosu tylko krążył wokół koxa i dawał się mu lać.
rozkurwia mnie fakt ze wszyscy mysla ze to na serio gdy to jest bardziej udawane niz wrestling.
"Walce"... Najpierw chodzili dookoła i patrzyli się na siebie a potem Burneika zwyczajnie mu dojebał. Walka po chuju.
Najman: "Człowiek który mówi o sobie że jest bokserem..."
Co on kurwa idzie walczyć z Burneiką i czeka aż ten się sam przewróci O.o ?
No tak taktyka w chuj - będę uciekał aż sam się nie przewróci.
Nic mnie tak nie bawi jak wywiady z Najmanem po walce.
Nic mnie tak nie bawi jak wywiady z Najmanem po walce.
naiman ty pało!!!!!
Nap Limak napisał/a:
Kibice do schodzącego Najmana: "wypierdalaj, wypierdalaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.
a co on takiego zrobil zeby go cenis jako polaka ??
Poza tym chyba nie ma czlowieka w polsce ( zeby nie napisac zawodnika bo ja piedole) ktory ma gorszy stosunek fanow/antyfanow niz Srajman
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów