18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Najman vs Burneika
r4dzik • 2012-04-27, 23:37
właśnie obejrzałem, jakby ktoś nie widział to wrzucam (początek 2 rundy)

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
GameBoy1990 2012-04-28, 12:11
nie walczysz z ogorkami, bo kogo by zainteresowala Twoja walka z jakims kelnerem. Uczestniczysz w show, za ktory zgarniasz gruba kase.

-Tato, czy to prawda ze twoj ojciec byl debilem?
-chyba twoj!
Zgłoś
GreenBoy 2012-04-28, 12:12
Nożem kuchennym taśmę chce przeciąć... Co za palant haha
Zgłoś
smakija 2012-04-28, 12:26
3:21 całej walk i- już wiem co wywołało ten wczorajszy wstrząs, u mnie na osiedlu kanalizacja poszła się jebać i we wszystkich autach alarmy się włączyły.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-04-28, 12:35
Dziwię się, że ktoś w ogóle oglądał tą walkę. Smutne to.
Zgłoś
Mockba 2012-04-28, 12:45
Burneike lubi wiekszosc, Najmana, lysej kurwy nikt.

Robiert wygral trenujac mma jakies pol roku, z rzekomo bokserem. Wiec walka taka sobie. No ale okazje wykorzystal, a marcin sie poplakal. Wiec niech marcin spierdala i uwaza, bo go jeszcze kiedys najebia na ulicy i okradna. Sie skonczt hajlajf z big bradera.

cwel i chuj marcin najman.

ps. a za to ze olal Roberta i mu reki na wazeniu nie podal, wyzej wymieniony chuj w dupe razy 59698469487946811.

PŁOŃ
Zgłoś
s................n 2012-04-28, 12:47
Cóż tu dużo pisać...Najman to pizda i tyle.
Zgłoś
rockface123 2012-04-28, 12:48 5
@Mockba aleee zajebało gimbusem

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
chudzik2145 2012-04-28, 13:14 1
Czemu nie dali mu noża bardziej ostrego ?! Może by se żyły podciął
Zgłoś
s................n 2012-04-28, 13:15
Wiedziałem że Burneika da radę z tą cipką Najmanem. Ale ważne że nie było lipy. Burneika odebrał to wszystko z poczuciem humory, pozytywny z niego chłopina.
Zgłoś
najtro 2012-04-28, 13:31
Zacny komentarz

Zgłoś
sarkazm 2012-04-28, 13:42
Jak na mój gust to mógłby otworzyć wesołe miasteczko, albo cyrk. Trochę sportu i rozrywki ;D
Zgłoś
Final 2012-04-28, 13:55 1
Przemysław Saleta tuż przed walką Burneika vs Najman

Tutaj nie ma nic ciekawego
Zgłoś
maciek69997 2012-04-28, 14:10 1
przecież to widać na kilometr że ta walka byla ustawiona, oni nawet sie mocno nie walą. marcinek tak nieporadnie upada a pozniej zerka na sędziego jeszcze czy przerwie bo niechciał odklepywać. Nie słyszeliscie co powiedział komentator na sam koniec? Albo gwizdy publiki? Zrobili z tego polski wresling, a najmanowi spodobalo sie dostawanie 50 czy nawet 20 koła za mały wpierdol.

Wstydz sie koksie, myslalem ze niezrobisz nam tego.
Zgłoś
mcmt 2012-04-28, 15:09
Tak najman wypowiadał się przed walką...

Ciekawe czy postawił wszystkie pieniądze

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
Maciekss 2012-04-28, 15:48
Co byscie powiedzieli na konfrontacje Pudzianowski - Burneika ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów