18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Najman vs Burneika
r4dzik • 2012-04-27, 23:37
właśnie obejrzałem, jakby ktoś nie widział to wrzucam (początek 2 rundy)

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
johnny boy 2012-04-28, 20:28
Najman ty jełopie za ile jeszcze możesz sie sprzedać?idz pan w huj z taką walka igrzyska dla ludu i tyle Najman trzepiesz kasę ale chociaż raz pokaż że umiesz walczyć ośle...szkoda słów obraza dla prawdziwych wojowników i tyle
Zgłoś
Dildowagins 2012-04-28, 20:35
Nap Limak napisał/a:

Kibice do schodzącego Najmana: "wypierdalaj, wypierdalaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.

To właśnie jest patriotyzm.... wypierdolić głąba z kraju bo wstyd robi.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
sowiak92 2012-04-28, 21:13
On musi miec jakies dlugi czy cos, bo to nierealne. On poprostu wyszedl zeby wyjsc i dostac hajs .
Zgłoś
Lenart 2012-04-29, 10:32
i dzięki takim kurwa "profesjonalnym eventom" ludzie myslą że MMA to gale dla debili prowadzone przez debili w których walczą debile. Ci komentatorzy też się kurwa zachowują jakby całe życie w jaskini siedzieli.

Gdzie tam do MMA...

kurwa mać....
Zgłoś
C................n 2012-04-29, 11:02
Przecież od tylko ubijał mrówki na macie, a ten zaraz przerwał walkę...
Zgłoś
o................k 2012-05-01, 18:42
Zgłoś
Pleso93 2012-05-02, 22:56
Nazwał mnie motłochem
Ma szczęście, że skończył karierę
Zgłoś
markop4321 2012-05-04, 1:17 1
"W związku z tym, iż przeszedłem już na sportową emeryturę pragnę podziękować wszystkim , którzy przez lata mnie wspierali. Przyjaciołom, sponsorom oraz wszystkim trzymających za mnie kciuki.

W sporcie amatorskim kilkakrotnie bylem medalistą Mistrzostw Polski. W boksie zawodowym wygrałem 13 pojedynków, najmilej wspominam to w Chicago. Kibicowała mi wtedy cala Polonia. W MMA przegrałem w ostatni piątek po raz trzeci i zdecydowałem, że to już koniec mojej przygody ze sportem. Widocznie brakło mi talentu do MMA.

Przykro mi, że zawiodłem trenera Oknińskiego, bo poświecił mi dużo serca. To świetny trener, a cala wina za porażkę leży po mojej stronie. Po walce z Burneiką dzwoniło do mnie ze słowami wsparcia kilku najwybitniejszych mistrzów polskiego sportu. Oni wiedza o kim mowię. Jak również wielu przyjaciół. Bardzo Wam za to moi drodzy dziękuję.

Podsumowując ostatnia walkę nie sposób odnieść się do tej rzeszy litewskich pachołków na trybunach. Każdy z nich, mając walczyć z rywalem o tyle silniejszym i cięższym z jakim mi przyszło walczyć, narobiłby w gacie. To tchórzliwa hołota. Polska przez takich zdrajców zawsze traciła niepodległość. Wystarczy wspomnieć Targowicę. Mam nadzieje, że wszyscy zdążyliście ucałować w tyłek swojego litewskiego idola, który otwarcie zachęca polską młodzież do brania koksu.

Na gali obecny był mój 85-letni przyjaciel z Londynu, Sergiusz Papliński. Partyzant, który był żołnierzem jednego z najdzielniejszych polskich generałów, "Szarego". Uwolnili ze swoją drużyna podczas okupacji kilkuset Polaków z więzienia z Radomia, tym samym ratując im życie. Powiedział mi po gali, że nie o taką Polskę walczył i wstyd mu było za obecnych na hali. Jako jeden miał odwagę wstać i powiedzieć, co o tym myśli jeszcze podczas trwania imprezy.

Skandaliczne było również wprowadzanie do klatki przed moim pojedynkiem tego cynicznego tchórza Saletę. To ja sprawiłem mu największe bicie w karierze, z jakiej racji pozwolono mu zabrać głos i podjudzać przeciwko mnie. W innych pojedynkach tego jakoś nie było.

W Katowicach przegrało kilku Polaków, ja również. Jednak nigdy przed nikim nie wymiękłem i nigdy przed nikim nie uciekłem, nawet jak rywal ważył 20-30 kg więcej. Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy różnica wagi w MMA ma znaczenie, to niech zapyta wszystkich zbijających wagę zawodników, po co to robią. Zawsze zmagałem się nie tylko z rywalem, ale i nieprzychylnymi pseudo dziennikarzami. Jednak to ja, a nie oni, miałem odwagę wyjść do każdego rywala.

Pozdrawiam wszystkich kibiców sportów walki. Marcin Najman"
Zgłoś
dr_dex 2012-05-04, 1:32
Tekst dobry - jesli rzeczywiscie jest prawdziwy to w nastepnych wyborach parlamentarnych Najmanek bedzie "jedynka" PISu w swoim rodzimym miescie ...

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
pakicito 2012-05-04, 1:33
wzruszające to by było gdyby najman nie zarabiał krocia na przegranej walce
Zgłoś
Yourichi 2012-05-04, 1:35
Jak wiedział że przepierdoli z dużo cięższym Burneiką, to po co startował?
Zgłoś
sergio909 2012-05-04, 2:58 1
@up bo mimo wszystko to polak, a polak ma odwage stanąć przed każdym.. nawet jeśli wie, że przegra!

Może i nie lubię najmana ale w tej wypowiedzi miał sporo racji odnośnie narodu polskiego
Jak to powiedział Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy"
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-05, 15:35 1
Co tu dużo mówić, oceńcie sami..

Sorry, że z kwejka ale szukać mi się czystego zdjęcia nie chciało.
Zgłoś
azsxdc05 2012-05-05, 15:44
I wszystko jasne

adsAfvfdbfd
Zgłoś
Thormentooor 2012-05-18, 16:57 1
"kurwa wygraną walke miałeś"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów