📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Będzie łubudubu
@up Co ma kurwa wspólnego Najman oraz Hardkorowy Koksu z MMA ? nic ! jedna wielka farsa.
@Khalifa : albo Najman sam się uszkodzi o Roberta. Nawet walka Najman - pudełko pasztetu nie gwarantuje jego wygranej
CountPerun napisał/a:
Co ma kurwa wspólnego Bruce z karate? Zarzucenie tej umiejętności obywatelowi "państwa środka", to wielka obraza. Tak, dla debili nie to różnicy.
Znalazł się kurwa znawca kultury Azji.... idź pan w chuj!
davnes napisał/a:
he??
Pudzian dopierdolił Najmana w 44s.
traktuj mnie poważnie, bo jestem niepoważny
@CountPerun
Niektórzy myślą że karate/jeet-kun-do/taekwondo/kung-fu to wszystko jeden chuj. A potem wychodzi taka nędza jak na tym obrazku.
Niektórzy myślą że karate/jeet-kun-do/taekwondo/kung-fu to wszystko jeden chuj. A potem wychodzi taka nędza jak na tym obrazku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów