📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ale kłamstwo, jak się przyjrzycie w 0:37 to tak naprawdę jest 64 najmniejszych kulturystów na świecie.
Znowu chcieli mnie oszukać : /
Znowu chcieli mnie oszukać : /
na początku on w pampersie ćwiczy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
a ja sie pytam..czy go lubią za to jaki jest i ze pakuje czy za to ze jest taki mały i mają z niego polewkę jak popierdala na dziecięcym rowerku
Na Chuj on trenuje i tak, żadna laska na niego nie poleci.
No chyba, że lubi jakies fetysze.hahah
No chyba, że lubi jakies fetysze.hahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów