Według najnowszych badań 8/10 kolesi noszących rurki przynajmniej raz przycięło sobie zamkiem od rozporka wargi sromowe.
nie było bo moje
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................z
2014-02-05, 16:46
Nie było i raczej nigdy nie będzie.
gdzie oni nakładają te rułki
z................3
2014-02-05, 19:44
Japierodle przecie to pisal jaki gimb ala jestestem raperem gardeze smieciami w rurkach czekam az hada wyjdzie, r🤬am laseczki, w spodniach aka worekziemniorów. wywywywywywyywpierddalaj
Hahah jaka napinka mega męskich obronców ciotek w rurkach.
To ci sami naukowcy którzy dowiedli , że jedna na trzy feministki jest tak samo poj🤬a jak dwie pozostałe?
jak twoje to znaczy, że jesteś w tych 8/10?
Rórki są zrobione dla kobiet, żeby podkreślić smukłą figurę i szerokie biodra. Nie wiem jak to się stało, że płeć przeciwna zaczęła to nośić. Na pewno TVN i polsat (Piróg i Jacyków) miały na to duży wpływ.
I................r
2014-02-05, 21:14
@up no tak, swietny przyklad na zdjeciu dales. Koles wyglada nienaturalnie, jak jakis k🤬a mutant.
Jak przy kobiecie by sciągnał spodnie, to by k🤬a ze smiechu sie zwijała i dała mu bilet do cyrku
Osobiscieie rurek obcislych nie nosze bo mi widać c🤬ja i ludzie sie pytaja czy kiełbase trzymam w kieszeni. To czy ktoś lubi nosić spodnie przylegające do ciała, czy worki do ziemniaków to raczej kwestia wygody
Skoro Twoje to zapewne wiesz z doświadczenia ;D
C................d
2014-02-05, 21:21
"Prawdziwy facet w rurki się nie mieści"... no ba... bo jak naciągnąć rurki na kalesony....
kidi1 napisał/a:
Rórki są zrobione dla kobiet, żeby podkreślić smukłą figurę i szerokie biodra. Nie wiem jak to się stało, że płeć przeciwna zaczęła to nośić. Na pewno TVN i polsat (Piróg i Jacyków) miały na to duży wpływ.
Hahahaha, żyj w tym przekonaniu! Gdybyś był starszy albo chociaż wychodził z domu lub może jakiś film obejrzał, to zobaczyłbyś, że faceci nosili takie spodnie już w 90'.
d................e
2014-02-05, 21:59
Mogłeś w ogóle napisać, że 72/90 to robi.
a................m
2014-02-05, 22:09
Zasłużone piwo brachu