Dzięki niezwykle zaawansowanej technologi przy pomocy smart kluczyka nie tylko można zmienić kolor lakieru, ale także dać dowolną grafikę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
uciekasz przed policja pyk czerwony uciekasz przed żona pyk niebieski uciekasz przed teściowa pyk niewidzialność kurła fajne:D
Zajebiste, szkoda że ta zawansowana technologia to photoshop, albo inny after effect. A tuki tępe łykają jak pelikany.
GuziX napisał/a:
Zajebiste, szkoda że ta zawansowana technologia to photoshop, albo inny after effect. A tuki tępe łykają jak pelikany.
Gimbaza łyknie że to tak naprawdę Dam sobie rękę uciąć że to trafi na główną...
dennissliwa napisał/a:
Jeżeli deklarujesz, że wstawisz nagranie to możesz zacząć szukać narzędzi
dennissliwa napisał/a:
Dałem 20, rżnij łapę dęty parasolu
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
r0773n, nakryłeś mnie
Kto wie, jak znowu za kilka lat dodam coś w ten deseń to może już będzie autentyk...
Kto wie, jak znowu za kilka lat dodam coś w ten deseń to może już będzie autentyk...
GuziX napisał/a:
No szkoda, że jeszcze czegoś takiego nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów