3:22 ładny uśmiech a i tylko nie pisać gdzie tu sadyzm, po obejrzeniu zapewniam że się wam łeb zlasuje od głupoty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
up to miałeś trudne dzieciństwo
Albo ten debil pisze od prawej do lewej strony, albo ktoś mi odwrócił film ...
Od tyłu jest żeby po wrzuceniu na YT nikt się nie przypierdolił o kradziony materiał/prawa autorskie czy cuś takiego.
bubr32 napisał/a:
Program pt. Dragon's den.
@Topic
Ta zabawka wbrew pozorom mogłaby być fajna, gdyby mi ją prowizorycznie zrobił stary. Dzisiejsze zabawki zabijają kreatywność u dzieci. Kiedyś byle opakowanie po leku było wieżowcem, samochodem, czołgiem itp.
No opakowanie po psychotropach rzeczywiście mogło wydawać się czołgiem lub wieżowcem
MÓZG ROZJEBANY.
A poza tym: dlaczego wiele programów nagrywanych z telewizji napisy są od tyłu?
A poza tym: dlaczego wiele programów nagrywanych z telewizji napisy są od tyłu?
xts napisał/a:
swoją drogą ci niby biznesmeni to pionki, którzy mają firemki typu joint venture, a jak wiadomo to są jedne wielkie pralnie kasy jeszcze większych biznesmenów
No, Hajdarowicz i jego firemka joint venture na pewno sie z toba zgodza.
Wrzucanie rzeczy na youtube przerzuconych w lustrze oszukuje robota sprawdzającego prawa autorskie Często reuploadują tak trailery... Tak samo muzykę się przyśpiesza albo spowalnia
Wrzucanie rzeczy na youtube przerzuconych w lustrze oszukuje robota sprawdzającego prawa autorskie Często reuploadują tak trailery... Tak samo muzykę się przyśpiesza albo spowalnia
Dziękuje.
Dziękuje.
Po prostu miałem dzieciństwo. Ale co gimbaza może wiedzieć o dorastaniu na wsi.
@up no te żeś mi teraz pojechał bede ryczoł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów