📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ja głosuje na KNP ale obawiam się, że uszczknie jej troche głosów ten lewicowy RN ;( swoją drogą kto wie czy od początku nie było to jej celem...
Nie nastraja mnie to optymistycznie, pamiętając jaki burdel był za PiS-u. Afera na aferze, kolesiostwo, szkodzenie Polsce. Teraz też jest do kitu, ale było jeszcze gorzej.
Szkoda że ludzie mają taką krótką pamięć.
Szkoda że ludzie mają taką krótką pamięć.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pierdolona propaganda, jak dobrze pamietam na dole napis:
"Sondaz przeprowadzony na liczbie 1001 doroslych obywateli"
"Sondaz przeprowadzony na liczbie 1001 doroslych obywateli"
PO i PiS- Ten sam chuj ubrany w inny kondom.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
PO wygrywa ale tyle co nic (za mało aby osiąść na laurach) więc trzeba zwolenników nastraszyć żeby ruszyli tyłek i poszli zagłosować
Tu potrzeba jakiejś radykalnej zmiany, a nie oglądanie tych samych czerwonych mord od kilkiudziesięciu lat.
@H4NNIB4L - wielkie trio: wtedy dwóch Kaczyńskich w PiS'ie, Giertych w LPR, Lepper w Samoobronie. Że niby oni rządzili lepiej?
Jedyna opcja któramogła by coś zmienić jest to opcja spoza głównego nurtu. Czyli jak narazie te prawicowe cośtam Janusza Mikke. A ten kto głosuje na pis lub po niech zrobi wszystkim przysługe i niech nie głosuje na nic
i co z tego? poza tym że ten sondaż ma chuja sensu(dwa lata do wyborów) to Pis dla po nie jest żadną alternatywą, zmienią się gęby, nie zmieni się chory ustrój, dalej będzie obowiązywał socjalizm. To tak jak wybierać czy chcę być zarażony kiłą czy rzeżączką. Jedyne co ten sondaż pokazuje to tępota społeczeństwa, dalej wybieramy te same przebrzydłe nam mordy, te same, skurwiałe i skompromitowane ryje. Naprawdę nie mogę się nadziwić że tak skompromitowana partia jak sld cieszy się ciągle takim poparciem społecznym, ludzie nie mają za grosz pamięci, są popierdoleni albo już całkowicie zmieleni przez telegówno. Nie szukamy żadnej alternatywy jako społeczeństwo, wybieramy jedno gówno, odsuwamy od władzy inne, swoje wybory polityczne ograniczamy do tego co nam pokażą w tv, masakra kurwa, masakra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów