📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
jeżeli po zjedzeniu papryczki czujesz ból to...
usiądź wygodnie i rozkoszuj się bólem ból jest dobry
usiądź wygodnie i rozkoszuj się bólem ból jest dobry
A tu konsumpcja czystej kapsaicyny. Około 16x mocniejsza (w skali Scoville'a czysta kapsaicyna ma wartość ~16 mln)
Skrystalizowana na papierze
Płynna
Skrystalizowana na papierze
Płynna
Ja to cipa jestem, bo papryczka pepperoni mnie piecze w buzi i od razu muszę popijać... szacunek dla tego gościa
Habanero zjadłem.Łyżkę stołową kruszonego chilli zjadłem na miękko ale po tym bym chyba nie ogarnął
Hehe.Kurwa też mi się tak odbijało
Hehe.Kurwa też mi się tak odbijało
Cytat:
I tak ranking ostrości na tym obrazku już nie aktualny.Obrazek od Onizuka
Najnowsze odkrycie "Papryka Trinidad Scorpion Butch" jest niemal tak ostra jak czysta Kapsaicyna
1 463 700 jednostek w skali Scoville'a
ostrakuchnia.pl/content/view/54/44/
Ostatnio właśnie zjadłem tą samą co koleś na filmiku. Musze powiedzieć, że aż tak źle ze mną nie było i całkiem szybko przeszło... dodam więcej, że srania specjalnie bolesnego też nie miałem. Aczkolwiek, nawet największy twardziel uroni łzę i zacznie telepać po takiej papryczce.
Jeżeli macie zamiar coś takiego opierdolić to radzę zafundować sobie karton mleka i po zażyciu tego świństwa przetrzymać porządniejszego łyka w mordopysku, a dopiero potem przełknąć. Jak już przestanie palić na tyle, że można spokojnie złapać oddech to zagryźć czymś sycącym, żeby na klopie dupy nie urwało. Mnie pomogło.
Jeżeli macie zamiar coś takiego opierdolić to radzę zafundować sobie karton mleka i po zażyciu tego świństwa przetrzymać porządniejszego łyka w mordopysku, a dopiero potem przełknąć. Jak już przestanie palić na tyle, że można spokojnie złapać oddech to zagryźć czymś sycącym, żeby na klopie dupy nie urwało. Mnie pomogło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów