Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A dlaczego nie znalezc sobie tego "jedynego" i z nim szalec?
Dlaczego , laska musi sie na 20 kutasow ...
Z tego samego powodu dla którego facet lubi poruchać sobie 20 innych lasek zanim ograniczy się do tej jednej.
A dlaczego nie znalezc sobie tego "jedynego" i z nim szalec?
Dlaczego , laska musi sie na 20 kutasow nadziac, zeby stwierdzic, ze ten ostatni, co przygarnie cud w postaci dziecka jest tym wysnionym?
Baby sa popierdolone. Z natury pojebane.
Jak juz cos upolujesz, to zacznij od szkolenia jej!
Bo inaczej masz, chlopie przejebane.
Wiem to z autopsji.
Moja teraz jest "doksztalcana" i nie jest to taka prosta sprawa.
A ile sie trzeba nagimnastykowac, zeby byla szkolona
i o tym nie wiedziala.
Po tylu latach bycia ksiezniczka musi nagle, przestac nia byc!
wstawaj Janusz zesrałeś się
Nie rozumiem, to laska nie może się ruchać z kim chce bo wtedy jest kurewką? Co wy tu za jakieś ciapackie ideologie wypisujecie
I tyle w temacie.
Kolega pyta gdzie ona wysiadła
Żadna Ligotaa, Sosnowiec tuż obok tak zwwanej Żylety. Ten kwadratowy budynek to taki klub/jadłodaalniaa dla studentów. Pozdro.
Nie rozumiem, to laska nie może się ruchać z kim chce bo wtedy jest kurewką? Co wy tu za jakieś ciapackie ideologie wypisujecie
Amen
Mam dla was test, jak uważacie że dawanie dupy byle komu to jest OKi, i nie ma się czego wstydzić to zastanówcie się czy powiedzielibyscie o tym matce, ojcu albo oglosili w mediach społecznosciowych.
O swojej kupię też nie piszę na forach, a jest raczej normalna
Wszyscy piszą że kurwa a pewnie cały czas liczycie że taka poznacie na imprezie i wam obciągnie
No bo kurwa. Ale nikt przecież nie twierdzi że kurwy nie są potrzebne. Przy dajmy na to przejściu z jednego związku w drugi, przerwa jest bardzo zalecana, a kurewki wtedy niezastąpiony. Tylko wypadałoby je jakoś znakować, żeby kurwy nie wyłaziły potem za mąż udając świętoszki, po paru latach obciąganiu kutasów na imprezach.
Poczytajcie jakieś redpilowe tematy żeby nie zostać podnózkiem jakiejś kurwy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów