Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
One wszystkie zawsze bardzo żałują, gdy się okaże że są zwykłymi kurewkami.
najgorsze że pizdy szmacą się a potem nagle chcą się wyżyć i pozywają typa i są niewinne to nie ich wina że pod wpływem chwili, alkoholu, itp... Każda chce być zeszmacona potraktowana jak rzecz... a większość już była ...
Po czasie dotrze do niej, że zrobiła z siebie zwykłą kurwę.
I bardzo się tym przejmie... a potem wpierdoli płatki i zapomni.
Swoją drogą nie widzę dlaczego miałaby sobie młoda kobieta żałować przyjemności, młodość szybko przemija.
Kurwą można by nazwać taką co robi w chuja swojego faceta choć formalnie musiałaby jeszcze pobierać za to opłatę ale jak jest "singielką" to co tam, chyba że jesteś jednym z tych co się brzydzą albo co są wychowani że kobieta musi się szanować ale to jest głupie pierdolenie, każdy lubi się jebać - nawet księża, ale oni to tylko między sobą i z dziećmi.
nie widzę dlaczego miałaby sobie młoda kobieta żałować przyjemności, młodość szybko przemija.
Chciałbyś potem taka za żone, nie żałowała sobie na kazdej imprezie,
a przed tobą zgrywa swieta i miesiac czekasz chodząc za ręke po parku, bo juz jej czas kogoś se znaleść znaleść bo sie "wyszalała póki co"
I bardzo się tym przejmie... a potem wpierdoli płatki i zapomni.
Swoją drogą nie widzę dlaczego miałaby sobie młoda kobieta żałować przyjemności, młodość szybko przemija.
Kurwą można by nazwać taką co robi w chuja swojego faceta choć formalnie musiałaby jeszcze pobierać za to opłatę ale jak jest "singielką" to co tam, chyba że jesteś jednym z tych co się brzydzą albo co są wychowani że kobieta musi się szanować ale to jest głupie pierdolenie, każdy lubi się jebać - nawet księża, ale oni to tylko między sobą i z dziećmi.
A dlaczego nie znalezc sobie tego "jedynego" i z nim szalec?
Dlaczego , laska musi sie na 20 kutasow nadziac, zeby stwierdzic, ze ten ostatni, co przygarnie cud w postaci dziecka jest tym wysnionym?
Baby sa popierdolone. Z natury pojebane.
Jak juz cos upolujesz, to zacznij od szkolenia jej!
Bo inaczej masz, chlopie przejebane.
Wiem to z autopsji.
Moja teraz jest "doksztalcana" i nie jest to taka prosta sprawa.
A ile sie trzeba nagimnastykowac, zeby byla szkolona
i o tym nie wiedziala.
Po tylu latach bycia ksiezniczka musi nagle, przestac nia byc!
Bo takie jest zycie.
Bo nie zawsze, dostaniesz to co chcesz!
I tego ksiezniczke najtrudniej nauczyc.
Bycia czlowiekiem!
Ps.
Jak chcesz ja miec, to daj jej do zrozumienia, ze nie ona trzyma Cie za kutasa.
To Ty jej pozwalasz go potrzymac!
Inaczej przepadles.