Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak oglądam takie filmiki z Brazylii, to dochodzę do wniosku, ze ludziska musza codziennie nabywać nowe telefony
Muszą kupować kradzione.
Prowadząc sklep w Brazylii musisz mieć non-stop gnata na podorędziu.
Telefony co chwile zmieniają właściciela, ciekawe czy w ogóle duplikaty sim robią, czy chuj tam codziennie z innego numeru dzwonia
Tam zamiast telefonu to każdy powinien nosić spluwę i byłoby bezpieczniej.
Nie, nie będzie bezpieczniej.
wychodząc upadło mu 20 dollarów, ktoś bedzie miał szczescie jak znajdzie.
W ostatniej sekundzie widać jak okradziony z telefonu wstaje po te 20 USD
Skutery motocykle i inne pojazdy umieszczenie zapalnika z łatwopalną lepką substancją lub białym fosforem pilocik zabezpieczony przed przypadkowym odpaleniem i wiele zabezpieczeń, ale gdy złodziej zajuma usiądzie pilocik w łapkę i boom kutas się fajczy, wiem strata pojazdu jest ale i tak byś stracił jakby odjechał a tak pocieszenie że frajer skwierczy za złodziejstwo
W telefonach itp. umieścił bym podobny ładunek wraz z GPS aby nie spierdzialił za daleko z widowiskiem
Czyż to nie genialne? szybko by spadła ilość złodziejstwa i ilość bandziorów oraz ludzie byli by ZADOWOLENI!
Mam pomysł na biznes w tamtych krajach " umieszczanie ładunków zapalających " np:
Skutery motocykle i inne pojazdy umieszczenie zapalnika z łatwopalną lepką substancją lub białym fosforem pilocik zabezpieczony przed przypadkowym odpaleniem i wiele zabezpieczeń, ale gdy złodziej zajuma usiądzie pilocik w łapkę i boom kutas się fajczy, wiem strata pojazdu jest ale i tak byś stracił jakby odjechał a tak pocieszenie że frajer skwierczy za złodziejstwo
W telefonach itp. umieścił bym podobny ładunek wraz z GPS aby nie spierdzialił za daleko z widowiskiem
Czyż to nie genialne? szybko by spadła ilość złodziejstwa i ilość bandziorów oraz ludzie byli by ZADOWOLENI!
Zastanów się czy sam byś łaził dzień w dzień z ładunkiem wybuchowym w kieszeni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów