Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz wiadomo dlaczego nasi "obrońcy" nie mają jaj żeby strzelać do wroga atakującego naszą granicę.
To jebany WOT. Trzeba z nich szydzić puki się da. Powołali cyber jednostkę do wyszukiwania w sieci mowy nienawiści wobec ich „jednostki wojskowej”
To jebany WOT. Trzeba z nich szydzić puki się da. Powołali cyber jednostkę do wyszukiwania w sieci mowy nienawiści wobec ich „jednostki wojskowej”
I co? Zbroja już obsrana?
Jebać, Jebać WOT ^^
Jadą już po mnie?
Hyena83 - nie nie jadą. Wystarczy, że jezdżą po tobie
koledzy w pracy, Pani Grażynka z warzywniaka i pół osiedla
Nikt więcej Cie już szmacić nie musi
To jebany WOT
Idę o zakład, że przy urodzeniu D ci dali. Nie dość, że mundurów nie rozróżniasz, to jeszcze coś tam dalej bezskładnie seplenisz. Jak chcesz tu trollować, to się bardziej przyłóż, bo do trollowania oprócz głupoty przydaje się jednak minimum rozumu.
@up
Hyena83 - nie nie jadą. Wystarczy, że jezdżą po tobie
koledzy w pracy, Pani Grażynka z warzywniaka i pół osiedla
Nikt więcej Cie już szmacić nie musi
Jebcie jebcie moje dziadki, jam pierdolił Wasze matki
Żołnierze inteligentni to być nie mogą, bo inteligentni ludzie raczej nie wykonują bezmyślnie rozkazów, co w wojsku stanowi podstawę. A WOT to w szczególności, bo to taka zabawa w żołnierza dla tych, co nie wyrośli z harcerstwa.
Nie mam nic wspólnego z militariami ale Justynka, może lepiej nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia. Te harcerzyki może Ci kiedyś dupkę uratują przed wschodnią, szczególnie tą opaloną dziczą. Cała cywilizacja polega na tym, że garstka rządzi a reszta robi co do nich należy. Teraz największe odkrycia i wynalazki należą do zespołów ludzi, często kilkudziesiętnych a nawet setek. Za te zespoły też zawsze odpowiada jedna osoba, która zarządza. Ludzkość to współpraca, cywilizacja polega na tym, że większość wie gdzie ich miejsce i robi co do nich należy.
Nie mam nic wspólnego z militariami ale Justynka, może lepiej nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia. Te harcerzyki może Ci kiedyś dupkę uratują przed wschodnią, szczególnie tą opaloną dziczą. Cała cywilizacja polega na tym, że garstka rządzi a reszta robi co do nich należy. Teraz największe odkrycia i wynalazki należą do zespołów ludzi, często kilkudziesiętnych a nawet setek. Za te zespoły też zawsze odpowiada jedna osoba, która zarządza. Ludzkość to współpraca, cywilizacja polega na tym, że większość wie gdzie ich miejsce i robi co do nich należy.
Jasne, że jakaś hierarchia występuje zawsze. Niemniej jednak są miejsca dla osób bardziej inteligentnych, którym wystarczy powiedzieć co powinno być zrobione (np. napisz artykuł, przeprowadź badanie, poprowadź wykład) i są takie, w których trzeba mówić dokładnie co kto ma w jakim momencie robić (maszeruj w takim tempie, krzyknij to, odpowiedz tamto, wysikaj się, oddychaj w takim rytmie). Oczywiste jest chyba, że im ktoś jest bardziej inteligentny, tym mniej takich wskazówek potrzebuje i tym bardziej woli sikać wtedy, kiedy ma na to ochotę, a nie wtedy, kiedy mu ktoś wyższy stopniem pozwoli.
Jasne, że jakaś hierarchia występuje zawsze. Niemniej jednak są miejsca dla osób bardziej inteligentnych, którym wystarczy powiedzieć co powinno być zrobione (np. napisz artykuł, przeprowadź badanie, poprowadź wykład) i są takie, w których trzeba mówić dokładnie co kto ma w jakim momencie robić (maszeruj w takim tempie, krzyknij to, odpowiedz tamto, wysikaj się, oddychaj w takim rytmie). Oczywiste jest chyba, że im ktoś jest bardziej inteligentny, tym mniej takich wskazówek potrzebuje i tym bardziej woli sikać wtedy, kiedy ma na to ochotę, a nie wtedy, kiedy mu ktoś wyższy stopniem pozwoli.
Przecież to o czym mówisz, to wśród kaprali i szeregowców. Serio myślisz, ze pułkownik będzie sie pytał generała czy może sie wysikać? Albo ze general musi "krok po kroku" tłumaczyć pułkownikowi, co ma zrobić?
Przecież to o czym mówisz, to wśród kaprali i szeregowców. Serio myślisz, ze pułkownik będzie sie pytał generała czy może sie wysikać? Albo ze general musi "krok po kroku" tłumaczyć pułkownikowi, co ma zrobić?
Panie prezesie wielkiej korporacji, jeżdżący nową bawarą … zgadzam się! Ale czy byłeś w wojsku choćby nawet na przeszkoleniu studenckim?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów