Niezwykle zabawny dowcip pana Karola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
100% Blondynka można to stwierdzić po czasie zczajenia żartu.
pozdrawiam
pozdrawiam
nie sam zart jest zabawny ale sytuacja, zreszta zawsze jak karol opowiada to jest zabawnie, bo ten koles to czlowiek legenda w opowiadaniu zartow...wiec zamiast jak zwykle sie napinac, to docencie piekno komedii ukazane przez Karola
Jebać gimbusy i wszystkich używających w mowie jakichś nowych pojebanych fejspalmow itp, ale sposób w jaki karol to powiedzial mnie rozpierdolił To jest dopiero krejzol!
michasz napisał/a:
-...welacyjne! hihi haaa, ooch,( spazmy)
-co?! dobre? no, no wlasnie...
oni maja chyba osobna dyrekcje i sztab ludzi powolany do obmyslania sucharow
Ja słyszałem że biorą z archiwum sadistica
Powell napisał/a:
Na Sadolu był ten żart chyba zaczął czytać Sadistica i sprawdza co się ludziom podoba Już wkrótce w familiadzie żart z serii "co jest śmieśniejsze od martwego noworodka?"
Dwa martwe noworodki?
Sosycz Karol Sosycz
Gdyby nie głupie pizdy w druzynie po prawicy karola, zajebalbym sobie kulke w łeb, Swoją drogą smieją sie chyba tylko dlatego, że są na przepustce z kuchni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów