Niezwykle zabawny dowcip pana Karola
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ciekawe ile zapłacili tamtej kobiecie za takie poniżenie jak śmianie się z żartu sztrasburgera.
@up nagrodą była randka z karolem hamburgerem, podczas której opowiedział 100 innych dowcipów.
dupaCyckDupa napisał/a:
@up nagrodą była randka z karolem hamburgerem, podczas której opowiedział 100 innych dowcipów.
Kolacja w kąciku muzycznym?
-...welacyjne! hihi haaa, ooch,( spazmy)
-co?! dobre? no, no wlasnie...
oni maja chyba osobna dyrekcje i sztab ludzi powolany do obmyslania sucharow
Na Sadolu był ten żart chyba zaczął czytać Sadistica i sprawdza co się ludziom podoba Już wkrótce w familiadzie żart z serii "co jest śmieśniejsze od martwego noworodka?"
Nigdy sie tak nie uśmiałem... Japierdole, ten chłop sie nie czuje, że takie gówna opowiada? Tragizm.
Ten to jest kabareciarz !
Przepraszam, że tak po angielsku... Kurwa, jestem za zamianą Karola z tym Murzynek z amerykańskiej wersji... To by US&A miało podwyższony wskaźnik samobójstw...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów