📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie grałem w Amnestię, ale miałem okazję oglądać walkthrough do tej gry (w nocy), dlatego jego reakcje są dla mnie czymś normalnym.
odważni się kurwa znaleźli... internetowe kozaki... ja osobiście nie zamierzam nawet zbliżać się do tych gier że o graniu nie wspomnę a i gejem nie jest - ma dziewczynę jaką wy moglibyście dymać tylko po wydrukowaniu sobie jej zdjęcia
pizda-laluś. Jak można tak drzeć pape. Jemu nie wstyd jest takiego głosu??
Po amerykansku ta gejsza zwie sie attention whore ... szkoda ze nie mozna minusowac
Użytkownikom Sadola włączył się tryb polaczkowości, bo: Typ zarabia całkiem nieźle na tych filmikach, ma dziewczyne, robi to co lubi i dostaje za to kasę. To boli, nie ? : ) Jestem ciekawy, czy jak oglądacie komedię, to też drzecie morde w kinie, że aktor robi z siebie debila i po co on to upublicznia?
Sciaglem sobie a teraz muszę na steam pobierać Source SDK BASE 2007 i Czekać BO zajmuje to 2gb. I czekam teraz moze się uda w godzinę mam neta 3mb.
Juz 7 Procent.
I Rozumiem gościa ja balem się grac W FEAR Szczególnie jak taka mala dziewczynka się nagle przed monitorem pojawiała i pierdole już nie grałem za dużo strachu i w turoka tez.
Juz 23 %
Juz 7 Procent.
I Rozumiem gościa ja balem się grac W FEAR Szczególnie jak taka mala dziewczynka się nagle przed monitorem pojawiała i pierdole już nie grałem za dużo strachu i w turoka tez.
Juz 23 %
Juz 50 %
Za to wy jesteście kurwa męscy... kilo żelu na łbie i trzepiecie konia przed monitorami.
hellmut napisał/a:
komiks z 0.33
comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=tu
Kurwa zesrałem się !...
Dlatego nie gram w takie gry. Wole tomp rajdera.
Ruszka napisał/a:
Użytkownikom Sadola włączył się tryb polaczkowości, bo: Typ zarabia całkiem nieźle na tych filmikach, ma dziewczyne, robi to co lubi i dostaje za to kasę. To boli, nie ? : ) Jestem ciekawy, czy jak oglądacie komedię, to też drzecie morde w kinie, że aktor robi z siebie debila i po co on to upublicznia?
Po 1. to nie znam kolesia więc skąd mogę wiedzieć, że dużo zarabia, ma dziewczyne (chyba wielki wyczyn dla kogoś takiego jak ty), robi to co lubi (znaczy drze jape??). Stary boli jak chuj- ale od tego jest sadol.
Po 2. w dupie mam tego kolesia podobnie jak twoje zdanie na temat "polaczków"
Po 3. Jak w kinie oglądam dobrą komedie to się śmieje (i to zwykle razem z publicznością) a on po prostu drze jape na widok potwora na kompie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów